20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

B.Ú.É.K!

“Egy kis buli még soha nem ártott meg senkinek!”

Elő a táncos cipellőket és hamarosan lehet ünnepelni az újévet, búcsúztatni az óévet!

Hihetetlen, és mégis… 2020 következik. A Sugallatok csapatában kihívásokkal teli, alkotós évet zárhatunk magunk mögött. Nagyon örülök, hogy tagja lehetek ennek a vidám, aktív, inspiráló és összetartó közösségnek. Boldogság, hogy ezen év kihívás sorozatának is nagyon sokan eleget tettek. Bevallom, több moodboard tábla jól megdolgoztatott engem is. Csodáltam, hogy Ti is milyen ötletes és csodaszép alkotással érkeztek havonta : és ez a havi sorsolások során jó kis fejtörést okozott mindig Mindenkinek.

Ezévi utolsó alkotásom a havi kihívás alapján készült, egy feledhetetlen szilveszteri buli egyik képével. Igaz a fotó nem 20-as évekbeli, de tele van számomra csillogással és vidámsággal, örömmel és bulival.

Hatszög woodouts alapra dolgoztam, amit fehér gessoval kentem le, majd fekete alapkartonból kivágott art deco mintát ragasztottam rá (stencil hiányában), bevetettem az arany festékjeimet, pasztákat. A fotó alá kivágott alapot domborítottam és Prima Marketinges vintage gold metallique waxszal emeltem ki. A fotó köré kerültek Mintay kivágatok a Sugallatos rendelés mellé ajándékba kapott lapokból és az Old Manor kivágó ívéből. Utánanéztem, hogy a kivágó íven szereplő írógép is pont 20-as évekbeli, így sok-sok arany gyöngy és szóródísz, csillámok és kristály mellett mellett azt is feltettem a dekoromra. Készítettem egy kis arany fonalbojtot is, amit egy, a lányomtól kapott nagyon szép fekete gombra varrtam rá. Volt még egy kis csipke, toll és csillogó gyöngyöcske, scrapiniec chipboard … azokat is feltettem. A végén old gold mist tintával fröcsköltem, a keret széleit is meghúztam egy kis pasztával és kész.

Örömteli, vidám és alkotásokkal teli boldog új évet kívánok Mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!Előző cikkCheer
Következő cikkDD helyett

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink