20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Wish upon a star

Sziasztok!

Elérkeztünk az idei utolsó kihíváshoz! Sokáig tanakodtam, melyik alkotó munkájával próbálkozzak, hiszen mindegyik fantasztikusra sikerült. Végül csak leültem, zenét kapcsoltam, és hagytam, hogy a ritmus és a fantáziám magával ragadjon.

Jaya Raghuvanshi gyönyörű layoutját először könnyű feladatnak gondoltam, aztán rájöttem, hogy nagyobbat nem is tévedhettem volna.

Mivel imádok háttereket készíteni, most is ezzel kezdtem…Aztán persze kiderült, hogy ehhez a koncepcióhoz el kell felejtenem a szokásos textúrákat és rétegeket.

Tehát, tiszta lappal kezdtem neki másodjára is. Szó szerint, ugyanis fogtam egy Studio 75 alapkartont…és bámultam rá vagy 10 percig. Oké, ez nem megy így, akkor mi lenne, ha a fotóm hátterét építeném meg? Ja, melyik fotót is akartam??? Nos, valahogy így ment ez végig.

Hálisten van elég téli/karácsonyi fotóm (na, nem idei, mert ilyen szempontból ez az év sajnos kuka). Jó 3-4 évvel ezelőtt az egyik bevásárlóközpontban álltunk sorba Zétikémmel, aki alig várta, hogy találkozzon a Mikulással. Nagyon izgult, ez látszik is a képen, de olyan cuki is, és örülök, hogy ezt az izgatottságot el tudtam kapni.

Fotó megvan, alapkarton megvan. Eddig jó. Nézzünk karácsonyos papírt (ha-ha, mintha olyan sok lenne). A készletemben lévő 2, azaz kettő darab karácsonyi témájú papírkészlet közül nagy nehezen az UHK Gallery Old Fashioned Christmas kollekcióját választottam (talán, mert monokróm..). A készlet papírjainak hátulján vannak tag-ek és kivágatok is. Ezeket kiválogattam, aztán keresgéltem tovább.

Korábban meglehetősen sok csomagolópapírt, sütőpapírt, könyvlapot áztattam be teába és kávéba, ezeknek a színe és textúrája most kapóra jött. A fotóm mögé váltogatva helyeztem el ezekből, illetve a design papírokból, valamint a Mintay Old Manor kivágataiból is. Amikor már elégnek találtam a hátteret, elhelyeztem az alapkarton jobb oldalára, mint Jaya, csak kicsit lejjebb. A díszítőelemeket addig pakolgattam egymás mellé, amíg elértem a karton bal szélére.

Felváltva használtam az UHK Gallery papírjait, a Mintay Old Manor kollekciójának virágait és egyéb kivágatait, régi könyvlapokat, kottákat, tortacsipkét, 7 Dots Studio-s tageket (Northern Lights kollekció). A virágokhoz a Scrapiniec Holly Jolly leveleit ragasztottam.

Jöhetett a bélyegzés, amit ezúttal fekete Archival tintával és Finnabair mini bélyegzőivel készítettem el. A csillagok a P13 New Moon szettjéből vannak.

Hiányoztak még a feliratok, így megtúrtam a matricás dobozomat is. A 7 Dots Studio Northern Lights készletéből nagyon megtetszett három is, ezeket azonnal ragasztottam. Aztán valahogy felkerült még fölé a P13 Love in Bloom nevű ívéről is két matrica.

Remélem, sikerült valamennyire visszaadni a téli hangulatot ezzel a layouttal.

Ki jön még a kihívásra?

Jó alkotást!

Andi

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkBlue Batik mini album
Következő cikkÜnnepeljünk!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink