28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Virágos romantika

A romantika tele szeretettel, szerelmes hangulattal, érzelmekkel és számomra sok-sok virággal. Igen ám, de ezt én legfőképpen rózsaszínben tudom elképzeli, … nem úgy mint Virág, aki erre a hónapra ezt a stílust a szürkével álmodta meg. Ez aztán kihívás a javából, – gondoltam ezt az első perctől fogva és szerintem ezzel nem voltam egyedül.  Számtalan ötlet volt a fejemben, sokféle papírkészlettel szemeztem, oldalakat álmodtam meg, ám végül egy dekort készítettem, ami az egyik kedvenc esküvői fotónkat öleli körbe – vagyis foglalja szeretettel teli szívecskébe.

A háttér fólia volt az, amit elsőnek kiválasztottam, hiszen ez szerelem volt első látásra, amikor megjelent a webshopban. Azóta keresem a megfelelő alkalmat a felhasználására. Ehhez kiegészítő elemként volt még pár maradék kivágatom a leveles fóliából és a pillangósból is, amit most szintén felhasználtam. A 13artsnak  nagyon sok terméke passzolt nekem most ehhez a kihíváshoz, így főként ezen papírkészletekből készítettem a fotóm alá az alapot, ezekből készítettem a szürke rózsákat, az alkotás végén felkerült szó kivágatok és címkék is főként innen kerültek kiválasztásra. A rózsák készítésekor szürke alapkarton mellett, felhasználtam a stencilek háttérpapírját is, mert írásos motívum mellett szürkés – feketés színt adtak a virágoknak. A dekorom alapjának egy szív formát választottam, hiszen ez is, mint fő motívum jelent meg a moodboardon. A Vintage flowers fóliát a csodálatosan mindent ragasztó Magiccel rögzítettem, majd szintén ezzel került fel minden elem a helyére.

Amikor a rétegek elkészültek kerestem még chipboardokat, csipkéket, leveles kivágatokat, üveglencséket és pillangókat is. Amikor minden a helyére került, akkor jöttek a szépséges szóró elemek: ezen alkalommal főként a fehér csillámos pelyhet és Ayeeda világosszürke daráját használtam, de kerültek fel ezüst és fehéres csillámok is. Még szerencse, hogy az ezüst is szürke!: így némi kis csillogást is kapott a szürkébe öltöztetett romantikám. Festékek közül most is a legtöbbet használt kedvencemet fröcsköltem: Ayeeda szürke színű kréta mistjét, de használtam még a 13artsos vízfestékkészlet fehér elemét és egy kis gyöngyház mistet is a további csillogásért. (

Mivel romantikázni sosem késő, alkalom meg ezer, …
Kívánom, hogy sok szép emlék birtokában készítsetek ti is valami szépet, valami szürkés romantikásat és mutassátok is meg itt a csoportban.

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-1024x1024.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!
Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink