31.4 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Virág oldala

A sztori

Ahogy Virág már kifejtette egy korábbi posztban, egymásnak egy kis meglepetéssel kedveskedtünk pár hete. Oldalt készítettünk a másikról, egy tetszőleges képpel. A képet a Facebookról vadásztuk le és a választott fénykép is titkos volt az ajándék átadásának pillanatáig. Számomra a játék ezen része is nagyon izgalmas volt, mert érdekes, hogy a barátod hogy lát téged… a választott kép sokat elárul erről. A másik különlegessége a feladatnak, hogy a saját stílusunkban kellett alkotni, ugyanakkor mégis csak figyelembe vettük a másik színvilágát, stílusát és ízlését. Emiatt át kellett lépni a korlátainkat és ötvözni saját egyéniségünket, stílusunkat egy másikkal . 🙂

A koncepció

Az én koncepcióm az volt, hogy Virágról egy olyan oldalt készítsek, ami jellemzi őt, de nem csak a felszínt. Az egyik vonal mindenképpen az utazás volt, hiszen igazi világutazó, folyton kirándul, semmiképpen nem maradhattak le az erre utaló jelek. A másik vonal már kicsit érdekesebb és összetettebb. Virág egy olyan oldalát próbálom előcsalogatni és megvilágítani, ami ugyan benne van, de talán első ránézésre nem is vesszük észre. A képeit nézegetve találtam egy sorozatot, ahol egy csodaszép fehér, csipkés ruhában volt…az egész összhatás olyan bájos, nőies, finom. Ezt próbáltam visszaadni az oldalon is. A harmadik fontos szempont számomra az volt, hogy olyan díszítőelemeket használjak, amiket ő nem vagy nagyon ritkán.

Mivel tudom, hogy Virág nem rózsaszín rajongó, mint én, ezért igyekeztem kerülni és helyette lazac színt használtam. Az oldalhoz Crate Paper papírokat és a Wonder kollekció die cutjait használtam, néhány enamel dotsot, illetve NőiCsizma Design chipboardot. Minimális stencilezés, pacázás és pecsételés is került az alkotásra, illetve a kézírásomat se szerettem volna lehagyni, hogy még személyesebbé tegyem az ajándékot.

A kész oldal

crate paper wonder

 

Az ördög a részletekben lakozik

crate paper wonder die cutcrate paper wonder chipboardbicycle chipboard

 

 

 

A nekem készült oldalt itt tudjátok megnézni.

Előző cikkFlóra oldala
Következő cikkSzínkavalkád és romantika

Related Articles

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Flóra, napok óta nyitva van ez az oldal, nem tudok betelni vele … 🙂 Vadászom a hozzávalókat 🙂 Szuper lett, és ez a visszafogott véleményem… 😀

    • Anna nagyon köszönöm a visszajelzést és nagyon-nagyon örülök, hogy ennyire tetszik. Ha kell segítség hozzávaló vadászatban csak szólj. 🙂 Szinte csak Crate Paper Wonder die cut csomagot használtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink