31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Vintage together

Anya szerintem nagyon csínos és modern nő. Mégis mikor mondtam Neki, hogy gyere lövünk egy selfiet, hangosan elkezdett vihogni, hogy itt? az utcán? hehehe

A lényeg, hogy sajnos erre egyébként ritkán kerítünk sort. Nem szereti, ha fényképezik és kevéske nyugodt pillanat is adódik erre. Legalább ez sikerült.

Több érzelem és múltidézés nem kötődik ehhez az oldalhoz, inkább csak egy újabb gyakorlat, inspiráció a havi kihívásunkra is 🙂

Első lépésben clear gessoval lekentem a 7dots Studio Fortuna Teller papírját és felragasztottam a két kivágott óra mintát.

Repesztő pasztával és a 13 arts két stencilével vittem fel a mintákat. Előtte hosszasan eljátszottam, hiszen imádok maszatolni, a mistekkel. Használtam barnát, aranyat és antik fehéret is.

Bélyegzéshez kétféle mintát és barna és fekete tintát használtam. Arany viasz pasztával kicsit meghuzogattam a stencilezett, fehér mintákat.

Újabb remek alkalom a maszatolásra, festegetésre. A chipboardokat és a csipke pillangókat úgy festettem, hogy egy fóliára fektettem őket, és random fújkáltam rájuk a misteket. Egy-két helyen beleszórtam még óarany pigment port is.

A csipkeszalagot is ezekkel a mistekkel festettem meg.

A fotó alá is csipkével és egy darab kartonnal rétegeztem. Itt felgyorsultak az események. Fém díszeket és papír virágokat ragasztottam ügyelve arra, hogy ne menjek a szokásos kereszt alakban, hanem maradjak a vízsintes vonalon. Mindenkinek megvan a maga dilije, vagy szebben mondva, a saját stílusjegye, mégis próbálok néha én is kiugrani a komfortzónámból 🙂 Majdnem sikerült hihihi

Még sötét barna mistet fújtam a fotó fölé és alá, ezzel kicsit keretet adva neki és jobban kiemelve. A száraz ecsetet, ha gessoba mártjuk és finoman megkenegetjük vele a felszínt, kicsit visszatompíthatjuk a harsányabb, kiugró színeket és egységebb hatású lesz tőle az alkotásunk.

Természetesen előkerült a splash tinta. Szórtam a mica pelyhet és a mikro gyöngyöt. Került még rá egypár kincs és voilá:

 

Felhasznált termékek:
– átlátszó gesso
– repesztő paszta
barna mist
– Ayeeda antik fehér mist
arany mist
arany festék
– Arany mica pehely
– Hologram fekete csillám
– Ayeeda óarany mikro gyöngy
– Scrapiniec chipboard
– 13arts Aria Song stencil
– fehér splash tinta

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkEgy kép és millió emlék
Következő cikkKulcsok őre

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink