14.3 C
New York
kedd, május 17, 2022

Vintage canvas

Sziasztok!

Örömalkotást hoztam nektek mára. Azt az igazi nem agyalós, csak össze-vissza pakolgatós félét, amire már nagyon nagy szükségem volt.

Ééés kicsit visszatértem a vintage-vonalra is, mert már nagyon hiányzott.

Egyetlen dologban voltam biztos; az UHK Gallery papírjait szerettem volna használni. Van valami különleges bennük, amit nem tudok megfogni, leírni, de érzem. Egy picit olyan bizsergés ez, mint amit a 7Dots papíroknál is érzek (aki ismer, tudja, hogy fanatikus rajongójuk vagyok)

Szóval csak leültem, elővettem az Art journal és a My Dear Watson készletet, és nem agyaltam, csak ragasztottam.

Ez lett a végeredmény (amihez most végre a Nagy is hozzájárult, hogy ilyen formában közzétehetem):

A vásznamat lealapoztam, majd a felső részére került az egyik papír, amit kicsit elemeltem. Előtte persze alaposan megtépáztam a széleit és Distress tintával is átsimogattam. Stencileztem heavy body gel és akrilfesték keverékével, de a végére a legtöbb mintát sikeresen letakartam..

Az UHK készletekből kivágtam néhány mintát, utána pedig elővettem a maradékos dobozomat. Kiválogattam a csipiket, ezeréves könyvlapokat, gombokat, kallódó fém-és gyurmadíszeket, csipkéket.

A két fotóm mögé az Art Journal piros papírját tettem, majd ezek mögé rétegeztem könyvlapot, sakkmintás papírt, és néhány stílusban passzoló papírt. Az egyes rétegeket elemeltem egymástól, hogy később tudjak még ezt-azt beszuszakolni. Nagyon szeretem a 49 and Market varrott kereteit, most az egyiket szétvágtam és így csúsztattam be a fotók alá.

Került még ide fém fogaskerék Finnabairtől, gemkapocs, szizál és régi tollhegyek is, amiket a bolhapiacon találtam korábban.

A fotók sarkaiba papír virágok kerültek, a felső részre Prima kraft színű, amit megfestettem, alulra pedig Sugis kézzel készült virágok. Ezeket Lindy’s mistekkel és Finnabair arany színű festékkel festettem át. A virág kivágatokat egy korábbi alkotáshoz készítettem, de végül nem kerültek felhasználásra. Most viszont megtalálták végre a helyüket. Ezeket 13@rts vízfestékkel színeztem meg.

Végül bélyegeztem is AB Studio és Finnabair mini bélyegzőkkel. Mivel a papírom és a vászon is gessozva lett, a bélyegzéshez Ranger Archival tintát használtam, így elkerülve, hogy a minta megfolyjon.

Kiválasztottam a feliratokat, és el is készültem.

Alkossatok ti is, és mutassátok meg nekünk!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkAnyáknapi virágözön
Következő cikkAz utolsó nyár

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink