18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Vica és a Bálint-napi képeslapok

Vica vagyok ismét, és Bálint-napi képeslapokat hoztam.:) Az AALL & Create sárkányos-szörnyecskés bélyegzőszettjét (No. 19.) használtam mindkettőhöz, és nagyon beleszerettem ezekbe a duzzogó kis cukiságokba.:) 
Az első kártya hátteréhez a szettben található szuper szívecskés bélyegzőt használtam. Először telepecsételtem a papírt pink tintával, el-elforgatva a szívet és ügyelve rá, hogy nagyjából egyenletesen osszam el a motívumokat a felületen. Ezután pink Distress Inkkel (Picked Raspberry) ombre hatásúra pacsmagoltam a lapot. El is készült a háttér.:) A kis duzzogós sárkánykát kivizöldre festegettem, pink pocakkal kiegészítve, és egy szív is készült ugyanazzal a pink tintával, amit a háttérhez használtam. A figurákat kivágtam egy hegyes kisollóval, elhelyeztem a papíron, majd kiválasztottam a szöveget. Mindkét szöveg telitalálat, de a duzzogóshoz jobban illett ez.:) Ragasztásnál a sárkányka alá tettem egy kis 3D ragasztót is, hogy kiemelkedjen a lap síkjából.
A másik kártya kicsit bonyolultabb, mert a szörnyecske mozog.:) Ehhez egy akkora kört vágtam az előlapba Sizzix-szel, amit a figura eltakar. Egy darab papírból kivágtam egy kétszer nagyobb átmérőjű kört is, ennek a közepére ragasztottam erős folyékony ragasztóval egy aprócska gombot. A nagy körre ráhelyeztem az előlapot úgy, hogy a gomb a belevágott kis körben legyen. Azután a gomb másik felére ragasztottam a figurát.:) Az előlapra körben 3D ragasztót tettem, hogy eltartsa a két réteget egymástól, és legyen helye mozogni a hátsó körnek. Azután már csak az alapra kellett ragasztani a kártya frontját, és túl is vagyunk a nehezén.:) A szívecske erről a lapról sem maradhatott le, most lufi lett belőle. Alá 3D ragasztót tettem, és rózsaszín pékzsineggel adtam a sárkányka kezébe. A videón látszik, ahogy mozog, remélem, nektek is tetszik.:)

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink