28.4 C
New York
csütörtök, augusztus 18, 2022

Vendégalkotónk: Vida Betti

Sziasztok! 🙂

Szeretném bemutatni nektek az utolsó Vendégalkotói munkámat. Először is nagyon köszönöm ezt a csodálatos utazást amit a Sugallatoknak köszönhetek, a lehetőséget és a megannyi kedves pozitív visszajelzést. Azt is, hogy befogadtatok a közösségbe.

Az oldalakat a következő módon készítettem el:
Minden hozzávalót előre kivágtam a scrapbook papír ívekből.
Az első oldal alsó és felső szélét washival díszítettem, majd ezt a képet kék tintával körbe színeztem. A kék tintát a második oldalon is használtam a lap szélein, majd húztam egy keretet az oldalra. A közepét egy kisebb körben ki téptem és az üres részre a másik oldalon keresztül írásnak befelé ragasztottam fel. Ezt egy virágkoszorú kivágattal díszítettem. Felírtam a ‘full of magic’ feliratot és kitöltöttem a kivágott elemekkel az oldalt.

A következő oldalon elfedtem a kitépett oldalt egy teljes oldal méretű csoda mintás papírral és egy átlátszó papírra felírtam a ‘thank you’ feliratot, amit washival rögzítettem így felhajtható maradt a papír.

Az utolsó oldalon is szintén ugyanazt a washit használtam amit az első oldalon, alul és felül. Kollázs szerűen pedig elhelyeztem a maradék elemeket az oldalon.

Remélem tetszik nektek a végeredmény. 🙂

Köszönöm szépen a figyelmeteket az eddigi utam során is és köszönöm a Sugallatok Csapatának, hogy itt lehettem!💕
Szép napot mindenkinek, további kellemes alkotást!
Betti

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,438KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink