20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Vendégalkotónk: Tóth Erika

Sziasztok ! 

Tóth Erika vagyok, sokatokkal már találkoztunk személyesen táborokban és más környezetben is, melyek most nagyon hiányoznak. De remélem hamarosan ismét együtt lehetünk, alkothatunk, nevetgélhetünk és akár sok új scrapkörlakóval is megismerkedhetek majd. 7 éve scrapbookozom és kezdetektől a Sugallatok csoport tagja vagyok. Imádom ezt a csoportot mert rengeteg incpirációt, szépséget és kikapcsolódást nyújt számomra a mindennapokban. Hosszú idő után először neveztem a januári filmes Burlesque kihívásra és meglepetésemre a hónap legje lettem, mellyel az a megtiszteltetés ért, hogy a februári hónap vendégalkotója lehetek. Mikor megláttam az Addams Family-s témát nagyon tetszett, bár bevallom őszintén az altered art nem áll közel hozzám így elsőre rögtön egy egyszerű képkeret forgott a gondolataimban amit meg is valósítottam. A család környezetét alkottam meg, remélem elnyeri tetszéseteket. Fogadjátok szeretettel!

Hogy is készítettem?

Kartondobozokat rétegelve készültek a keret elemei, melyeket fekete gessoval, repesztő pasztával kentem le, stencileztem, zöld és lila festékkel színeztem és végül ezüst színű waxal átkentem.

A háttér szintén kartondobozból készült, amit bevontam egy sötét damaszk anyaggal és kapott egy kis zöldes árnyalatot. Erre jött a házikó, melyet  az Ab Studio egyik kivágóívéből vágtam ki és kartonnal kicsit elemeltem a háttértől. A ház kapott egy házszámot, kivágatokat és chipboard díszítést. A képkeret ezután került fel szándékosan ferdén, hiszen a „normális” egy illúzió. Kialakítottam a temetőt majd felragasztottam a kaput melyeket szintén fekete gessoval és ezüst színű waxal fedtem be. Ezután került sor az egyéb díszítőelmek felhelyezésére, melyekhez a témához kapcsolódóan különböző csipiket, kivágatokat, virágokat, gézt és minimális szórógyöngyöt használtam. A virágok mellé beillesztettem egy koponyát is mert Andinál piros pontot szeretnék szerezni 🙂  Kis csoportokban helyeztem el a díszítést mert nagyon tetszik a képkeret mintázata ezért nem szerettem volna túlságosan eltakarni azt.

Felhasznált anyagok:

Előző cikkFlorabella layout
Következő cikkAddams Family

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink