27.7 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Vendégalkotónk: Tóth Erika – Lila ábránd

Szeretnénk bemutatni októberi kihívásunk győztesét: Tóth Erikát. Októberben az ősz színeit felhasználva Erika egy 30-as oldallal pályázott és meg is nyerte. Ez alkalomból inspirációként készített egy oldalt a novemberi kihívásunkra. Fogadjátok Őt szeretettel.

599545_381087871952294_1130476710_nTóth Erika vagyok. Három éve scrapbookozom, de tavaly nyáron szerettem bele a mixed media világába, Virág munkái nyomán. Örültem mikor megalakult a Sugallatok Mixed Media Scrapkör! Imádom nézegetni a gyönyörű alkotásokat és a tutorial videókat. Jó hogy van egy hely ahol “titkosan” bemutathatjuk egymásnak az oldalainkat. Nagy élmény volt számomra a múlt szombati találkozó a lányokkal, ahol a valóságban is gyönyörködhettünk egymás munkáiban.
Minden hónapban neveztem a kihívásokra és boldogan statuáltam, hogy az októberi kihívás nyertese lettem.

A téma a varázslatos ősz színei voltak.  Inspirált a véletlenül megtalált fotó egyik keresztlányomról, melyen éppen az aktuális kihívás színei tündököltek. Igen ám de neki van egy nővére aki irigykedve vette tudomásul hogy a kishúga meg lett “scrapbookolva”, ezért a novemberi inspirációmat egy róla készült fénykép ihletett mely az arany, a barna és a lila együttes színeinek  kihívása.

Az oldalamhoz a 7 Dots Studio – Writers Block papírkészlet egyik lapját használtam fel, melyet átlátszó gesso-val alapoztam. Lila metálos festékkel, stencil segítségével virágos mintát festettem majd modellpasztával összekevert arany festékkel nyilakat stencileztem.

Néhány helyen fehér gessoval tompítottam az oldal barnaságát. Viola szivárványporral színeztem, melyhez szórófejes flakonból vizet adagoltam. Felragasztottam a papírcsíkokat és a fényképet rétegezve. Befestettem a virágokat és a chipboardokat. Gel mediummal, aranygyöngyökkel, arany és fekete micapelyhekkel díszítettem és helyenként fehér gessoval “pamacsoltam”. A végén szómatricákat ragasztottam és bélyegeztem fekete illetve arany színekkel.

Remélem tetszeni fog Nektek és inspiráló a novemberi kihívásra !

 Íme az oldal

1

Az alkotás során felhasznált anyagok

 További részlet fotók

8_2 7_2 5_2 3_2

 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink