14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

Vendégalkotónk: Tóth Erika – Harry Potter kihívás

Sziasztok Scrapkörlakók !!!

Az augusztusi kihívás kiemelt alkotójaként a szeptemberi Harry Potter kihívásra hoztam nektek inspirációt vendégalkotóként.

Mint mindig, a fotó keresése volt a legnehezebb feladat, aztán ráakadtam az alkotáson felhasznált fotóra. Egyik nyaralásunkkor sétálgatva rátaláltunk egy ABRAXAS nevű kis boltra, ahol mindenféle Harry Potteres és egyéb ijesztő ajándéktárgyat lehetett vásárolni. A bolthoz érve fiam rögtön pózolt a papírból készült Dumbledore figurával, hiszen ő ezeken a filmeken illetve könyveken nőtt fel. Nálunk minden IS van ami Harry Potter 🙂 A lego kastélytól kezdve az apró Hagrid figuráig, könyvek CD-k stb.                                                                                                                                                                 

Egy oldalt hoztam melynek alapja egy kraft karton (23*23 cm-es), arra ragasztottam a Craft O’ Clock A twinkle of Sunrise 20,3*20,3-as készletéből egy háttérpapírt, melyet lekentem átlátszó gessoval. A papírra tégla és szöveges hátteret pecsételtem. A kastély boltívét a Craft O’ Clock Faded Memories papírkészletéből vágtam ki és arra építettem a további elemeket. Választottam szürke lemezből egy barokk ablakot, melyet sötét lilával festettem. Kerültek rá Scrapiniec fogaskerekek, melyeket kékkel illetve lilával festettem le, illetve pókhálók pókokkal melyek fekete színt kaptak. Ragasztottam még  különböző kivágatokat: köztük baglyokat, szemüveget, vonatjegyeket, Tom Denem naplóját, pókokat, gyertyákat és Hagrid csónakját. A bagyoly karmai közt lévő levéltekercset egy régi könyvlapból kitépett fecniből tekertem fel, amit átkötöttem madzaggal és viaszpecsétet tettem rá.

Végső díszítésként gyertyával viaszt csepegtettem ide oda és néhol sötétkék apró kavicsokkal szórtam meg  végül festékkel pacáztam.

Remélem alkotásomból egy egy szösszenetet felhasználva minél többen alkottok az e havi kihívásra!

Alkotásomhoz a következő srapkincseket használtam :

Előző cikkTündéri erdő
Következő cikkYou’ve got…owl!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink