31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Vendégalkotónk: Tóth Erika – ATC kihívás

Sziasztok Scrapkör Lakók !

Nagy öröm ért, hogy ismét vendégalkotó lehetek itt a Sugallatok csopiban.

Nekem nagyon tetszik az idei Scraptivity játék és igyekszem is minden hónapban elkészíteni a megadott  projektet.

A márciusi téma a büszkeség ami egy elég tág fogalom, mert mint a múltban a jelenben és majd a jövőben is lehetnek az ember életében olyan elért sikerek vagy események, melyek büszkeséggel töltenek el.

Én hálás és büszke vagyok amiért ennek a szuper közösségnek a tagja lehetek és büszke vagyok az alkotásaimra de a legbüszkébb arra, mikor a Sugallatok DT kiválaszt kiemelt alkotónak.

Havi projekt ATC kártyák :

Láttam már csodás alkotások születtek eddig. Én egy 3 db-os kártyaszettet hoztam nektek.

Maradék alapkartonokból kivágott kártyákat fehér gessóval lekentem majd dirib darab rizspapírt, régi könyvlapot, selyempapírt  és  wasitape-t ragasztottam rá majd bélyegeztem. Ezt követően varrógéppel körbevarrtam a kártyákat és a kimaradt fehér részeket türkiz színnel befestettem. Varrtam rá sötétítőfüggönyből leeső széleket és a karácsonyi projektekből megmaradt arany és ezüst kiegészítőket.

Az asztalomon van egy teás doboz, amiben az előző alkotásaim fel nem használt és leeső kivágat darabjai vannak. Abból keresgéltem virágokat és levélkéket, illetve ragasztottam rá madár és töltőtoll kivágatokat.

Köröket egy AB studios szürkelemez csomagolásból vágtam ki, illetve a projekt tetejére kerültek a kis fejecskék ( félretett selejtes darabok ) amik szintén a kört szimbolizálják ezeket ezüst waxxal festettem le. A díszítéshez használtam még pici gézdarabkákat, ezüst és arany szórókat, illetve vakcinás fiola tetejéről leeső kör alakú fémlemezekéket.

Utolsó simításként kerültek rá a feliratok és el is készültem a kis kártyácskákkal fogadjátok szeretettel.

Felhasznált termékek:

Előző cikkSpringtime
Következő cikkTavaszi hangulatú dobozka

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink