21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Vendégalkotónk: Tóth Erika

Sziasztok Scrapkörlakók !   

Nagy boldogsággal töltött el, hogy ebben az évben másodszor is vendégalkotóként inspirálhatlak benneteket imádott Sugis Szakkörünkben.

Számomra nehéz feladat volt az e havi kihívás mert nem szeretem a Jim Carry-is filmeket így sokat agyaltam mit is készíthetnék erre a kihívásra. Teltek a napok és gondol gondol gondolkodtam mint Micimackó mit tudnék összehozni, hogy így is úgy is ÁLLATI legyen ! 

Először is kellene valami fotó… de nincs állatos képem na akkor ugrott be a plüssfigurákkal való fotózkodás és mivel a filmben a delfin és a mosómaci is az eltűnt állatok listáján szerepelnek így rájuk esett a választás.

Körülnéztem a scarpcuccaim között és turkáltam miből lehetne valami állati jót kihozni. 

Előkerült két AB Studios chipboard háttér. A kör alakút fejnek használtam a fogaskerekeket pedig fülecskéknek mert a nyomozónak kattog ám a toronyban az agya mire leleplezi a bűnözőket. Utána jöttek a szemek amiket krémes dobozok fedeléből készítettem és már készen is van egy bucimaci fejecske.

A chipboardokat lekentem repesztőpasztával, majd sárgás zöldes színezetet kaptak. A krémes dobozokat lekentem fehér gessóval, széleiket kék festékkel majd beleragasztottam a fotókat és utána jött az érzékszervek felragasztása természetesen a kedvenc Magic ragasztómmal. Ezek után már csak a díszítőelemeket kellett elhelyeznem és rögzíteni a fejecskén. A papírkivágatokon kívül használtam még glitterport és üveg félgyöngyöket, egy soha ne ad fel feliratot és végül pecsételgettem.

Fogadjátok szeretettel az én kis állati alkotásomat és remélem hó végéig még sok szuper alkotással leptek meg minket ! 🙂

( A fent látható fotó sajnos akkor készült mikor már elkészítettem az alkotást pedig milyen klassz lett volna 🙂 )

Az alkotásomhoz felhasznált anyagokat itt találjátok :

Előző cikkA bálna hasában
Következő cikkNincs pazarlás

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink