28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Vendégalkotónk: Tégi Marietta

Sziasztok!

Tégi Marietta vagyok, 30 éves, a vendéglátásban dolgozom, így felüdülés számomra, amikor elvonulhatok ”a kis birodalmamba” alkotni a napi nyüzsgés után. Bő egy éve kerültem be a scarp és mixed média világába, ami egy születésnapi album elkészítésével kezdődött. Neten kerestem olyan webshopot, ahol teljesen kezdőként beszerezhetek minden nélkülözhetetlen terméket. Így botlottam a scapbookshopba és a Sugallatokba. Akkor még nem gondoltam, hogy ennyire magával ragad és „komoly” hobby lesz belőle, hiszen egy egyéni albumot szerettem volna készíteni. De az album után jöttek a 12” oldalak, dobozok és számtalan dekorálható felület. 

A Sugallatoknál nem lehet unatkozni, a DT tagok mindig hozzák a jobbnál jobb inspiket és a facebook csoportban is, aminek hatására még jobban beleszerettem a mixed médiába. Aktívan idén júliustól alkotok, így nagy megtiszteltetés számomra, hogy a decemberi Glamour kihívásra készült alkotásom felkerült a blogra.

Az igazat megvallva ez a stílus elég távol áll tőlem, így egy nagy adag izgalommal vágtam neki a projektnek.  A vintage, rusztikus és altered tartozik a kedvenceim közé ☺

Valami különlegeset szerettem volna, döntsétek el Ti, hogy ez mennyire sikerült ☺

Egy rámát használtam alapnak, amire pékzsineget feszítettem ki. Ezt átkentem 13arts fehér matt akril festékkel. Utána jött a csipke, amit magic ragsztóval rögzítettem. A biztos tartás érdekében Scrapiniec Fantasma chipbordokat használtam, amit 13 arts óezüst, metál fényű festékkel emeltem ki.  A fém kütyüket 13arts fekete gessoval alapoztam. A virágokra matt barack festék, a lepkékhez égkék Ayeeda tinta,  matt fehér akril és tengerészkék szivárványpor került, amit textura porral kevertem az enyhén szemcsés hatás érdekében.  A leveleket ezüst waxszal emeltem ki. A pillagó és virág alatti alapra is wax került. A középső elemet szintén ezüst waxszal emeltem ki. Az üveg alá magic ragasztó és kék-lila csillám került.

Imádom a szemcsés díszítő elemeket, így ez sem maradhatott ki. 😀

A virágokra 13 arts ezüst xs mikrogyöngyöt tettem. A chipbordokra pedig ezüst és fekete mica pelyhek kerültek.. Elvétve még kék és ezüst csillámszálákat is felfedezhettek.

Tádám.. kész is az én kicsi táskám.

Sok örömet, vidámságot és kreatív alkotást kívánok Nektek! 

Szeretetteljes, Szép Karácsont Mindannyiótoknak!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink