14.2 C
New York
kedd, május 17, 2022

Vendégalkotónk: Szilágyi Marianna – Te és Én, Boldogan együtt 

Folyamatosan csodálatos, szebbnél szebb papírkészletek, és kiegészítők érkeznek a Sugallatos webshopba, aminek – valljuk be – nagyon nehéz ellenállni. Nagy kedvencem most az Aqua Flora és a Rose Fields kollekció. Ez utóbbival készítettem most egy oldalt, amin két kis rózsaszálam, azaz a lánykáim szerepelnek. 

Igazából nem terveztem semmit, (amúgy sem szoktam ☺ ), csak ahogy az elemek adták magukat vágtam, téptem és ragasztottam… és használtam a kedvenc színeimet, virágjaimat. Nem kihívásra készült, hanem csak úgy a magam örömére – és ez a legjobb benne!

A szokásos átlátszó gessos alapozás után bevetettem az új stencileket – Aqua Roses – Aqua Flora stencil, Dots and Numbers – Aqua Flora stencil, amiket szivárványporral és misttel színezett pasztával vittem fel az oldalra. Több helyre használtam a DecoArt Repesztő Pasztát is. A fénykép köré a készlet 6*6os papírjaiból téptem és rétegeztem. A kollekció kivágó ívét is nagyon jól lehet hasznosítani díszítéshez, feliratokhoz. Sok-sok felirat maradt még meg, amiket terveim szerint képeslapokon fogok majd felhasználni. Nagyon sokrétű ez a papírkészlet, mert a mintái, szófordulatai mind –mind megállják helyüket egy esküvői albumban, akár szerelmes oldalakon, vagy kedves köszöntő képeslapokon is. 

A címet (My Sister and Me felirat) és a további chipboardokat misttel illetve splash tintával színeztem, és használtam még az oldalon sok-sok szemcsés díszítőelemet  és bélyegzést is. A kis pillangókat a Garden Party papír kollekció – 6×6 lapjainak egyikéből vágtam ki. 

Még tart a nyár –  vagyis virágzik az ősz  ☺ … boruljatok Ti is virágba – most minden adott hozzá 😉  ! 

Bízok benne, hogy nektek is tetszeni fog a készlet és az én oldalam is! 

Felhasznált anyagok:

Rose Fields kollekció

Rose Fields Natural Beauty kivágóív 12×12

Ayeeda Modell Paszta

Together bélyegző

Ayeeda Üveg mikrogyöngy

Ayeeda Színes Dara – Fakórózsaszín

Dots and Numbers – Aqua Flora stencil

Aqua Roses – Aqua Flora stencil

Spring Prodigy ágacskák

Fantasma – kör keret sarkakkal

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink