31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Vendégalkotónk: Szilágyi Marianna – Remember

Az e havi stíusgyakorlaton sok színes és bulis oldal született a retro jegyében és ehhez csatlakozva én is készítettem egy oldalt.

A mi falunkban Budajenőn, hagyomány szerint, minden évben Jenő napon az óvodás anyukák lelkes kis csapata fergeteges bulit szervez az óvoda javára. Legutóbb novemberben a Rockabilly jegyében került ez megrendezésre, ahol sok-sok egyedi, saját készítésű díszlet, büfé és szuper élőzenekar varázsolt minket vissza az 50-es évekbe, hogy egy nagyot bulizhassunk és szórakozhassunk korlátok nélkül. Természetesen fotósarok is rendelkezésre állt, ahol mindenki cadillacbe pattanva vattacukorral a kezében élhette át a buli hangulatát. Itt készültek az én fotóim is – megragadva a pillanatot. ☺

Az oldal előkészítésekor azonnal a bélyegzőim közül válogattam és választottam ki az AALLand Create bélyegző szett 80-as, 75, és 59-es elemeit. Ezek és a 28-as stencil alapozták meg a hátteret. Az adott fotóimat a moodboard színpalettája alapján rétegeztem és rendeztem el, próbálva visszaadni a buli színességét és jókedvét.

A festéseket főként a 13arts vízfesték készletével valósítottam meg, annak szép élénk színeit használva.

Feliratokat és az érzéseket Alice in Candyland Alice says A5 matrica ívről választottam és a Aura Rosa chipboardról. Minimális chipboardot használtam az Art Journey chipboard készletből is.

Amikor már majd összeállt az oldal, akkor tettem még rá pár flittert és Ayeeda Hologram Hexagon  fekete csillámot, meg jó pár festékpöttyöt is.

Számomra kedves emlék marad ez az oldal, a jelenben kicsit nosztalgiázni a „múlton”.

Ragadd meg Te is a pillanatot és mutasd meg milyen egyedi oldalt készítettél!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink