18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Vendégalkotónk: Szilágyi Marianna – Boldog nyár

Nyár, napfény, boldogság, együtt a család , nem is kell ennél több ☺ vagyis még egy kis szabadidő amikor ezeket a csodás perceket dokumentálhatjuk, és ilyen szépségeket készíthetünk magunk és családunk örömére: 

Ugye tetszik? Nekem nagyon! ☺ 

Ez egy két évvel korábbi sétahajókázás fényképe, amit nagyon szeretek. Idén nyáron is rengeteg fotó készült, de ez oly régóta ott áll az asztalomon, várakozva, hogy feldolgozzam, „méltó” keretbe foglaljam. 

Alapnak és díszítésnek is a Minay Marina kollekciót használtam. A színeket az alaplaphoz és a témához igazítva kék – fehér –piros trióból válogattam és bevallom, nagyon tetszik a közbeszórt kis rózsaszín is. Imádom a virágos oldalakat, így ide is került pár darab kis virág, amit a kivágó ívből vágtam ki, illetve a papírkészlet lapjaiból magam készítettem. 

A szokásos átlátszó gessos alapozás után Ayeeda modell pasztával és Marta Lapkowska körös stencilével készítettem elő a hátteret, amit az imádós kék árnyalatú szivárvány porokkal folyattam meg. Aztán jött nagy adag kék és fehér splash tinta és elkezdődött az építkezés, jöttek egymás után a rétegek. A víz hullámait egy kicsit tépéssel és varrással is imitáltam, már amennyire ez még a sok csillámtól és darától, üveggolyótól még látszik. 

A díszítésekhez Scrapiniec chipbordokat is használtam, amiket fehér splash festékkel színeztem meg. 

A címet is chipboard, amit a 13arts vízfesték pirosával festettem meg…:  na jó először fehérre splash tintával, .. csak az nagyon nem látszódott az oldalon, aztán lett piros…, utána fehér és piros cirkás, és a végén egy kis tanakodás után ☺ pirosban pompázott ismét, és így is maradt.  És mivel ez piros maradt, az oldalra került még pár piros pöttyintés is ezzel a festékkel az összhang végett. Kísérletezzetek bátran, hiszen bármikor át- és vissza is lehet festeni bármit! ☺ 

AALLand Create bélyegző szetteket használva a háttér még tovább gazdagodott és szép lassan elkészült az oldal, amit most örömmel mutatok nektek részleteiben is. 

Még tart a nyár, gyűjtsétek a napsugaras, vidám és boldog emlékeket!

Temesfői-Szilágyi Marianna – Manna

Felhasznált anyagok:

Mintay Marina papírkollekció
Mintay Marina kivágóív
Art Journey chipboard
Preserve Memories feliratok chipboard
Whalecome Summer Utazás chipboard
Splash tinták
Ayeeda modell paszta
Bubbles stencil
Szivárványpor
Csillámos pehely, fehér
Darák
Ayeeda miniüveggolyó
Vízfesték paletta
AALL and CREATE bélyegző szett no 15.
AALL and CREATE bélyegző szett no 10.

 

 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink