31.4 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Vendégalkotónk: Szilágyi Marianna

Nagy öröm ért ismét, hiszen az absztrakt stílusgyakorlatra feltöltött oldalammal megint kiemelt alkotó lettem.

Ennek a hónapnak a témája a rusztikus. Én nagyon szeretem a rusztikus, természetes dolgokat, valamint a nagy baráti és családi összejöveteleket, így most nem is vártam a hónap végéig, hanem már most el is készítettem az alábbi oldalamat egy nyugis este alatt.

Több fénykép is eszembe jutott, viszont mégis az egyik esküvős képünket választottam. A „díszlet” adott volt, már csak az oldalt kellett kitalálni hozzá a megadott moodboard alapján. A színek és az alapanyagok adták magukat, és szinte magától össze is állt az oldal ☺

Alapnak a Mintay Birdsong kollekció egyik lapját választottam, a kép alá pedig a most érkezett Garden Party papír kollekció 6×6 lapjai közül választottam ki egy zöldes árnyalatút. Ugyanezen papírból vágtam ki faleveleket is, amik teljesen összhangban működtek a Water plants – szett (des. 1) chipboard leveleivel, amiket díszítésnek használtam.

Az alapot átlátszó gessoval kezeltem, majd a frissen érkezett 13art-os vízfestékkel kezdtem színezni. Szuper jók a barnái, a kéféle barnát keverve és egy kis barna Ayeeda Szivárványport hozzáadva alakítottam az alapot, majd stencileztem: az AALL and Create stencil no.38-as tégla mintásat használtam. Száradás után szürkével pecsételtem AALL and Create bélyegző szett no.81 bélyegzőjével valamint egy téglamintással. A fénykép köré tortacsipkéket is csempésztem megadva az ünnepi jellegét az eseménynek.  Mostanság a pedagógus napi ajándékok miatt többször is jártam virágboltban, ahol – még a kihívás előtt – megláttam ezt a zöld szalagot, amit a kép alá alapnak tettem (két vékony szál drót közé van feszítve), és azonnal vettem is belőle (még vajszínűt is ☺ ) A fa korong, a spárga és a zöld sizál pedig még a karácsonyi díszítésekből maradt, így azokat is gyorsan előkaptam és felhasználtam. Mindent Magic ragasztóval ragasztottam és most nagyon nem spóroltam vele, hiszen nehéz dolgokat kellett megtartson. Most sem csalódtam benne, minden szuperül a helyén maradt. A címet az egyik kedvenc chipboard készletemből – Alice in Candyland chipboard – választottam. Nem festettem le sem a címet, se az ágacskákat, mert nekem tetszik a természetes alapszínűk. A képre került még pár hasonló stílusú szöveges matrica is, a háttér pedig kapott még egy kis festék folyatást és pöttyözést. Ja..  és ezt az oldalt is, szokásom szerint, felvarrtam egy barna egyszínű alapkartonra, hogy legyen meg a tartása, amikor a kandallónkra támasztom, hogy a család is megcsodálhassa.

Bízok benne, hogy nektek is tetszeni fog! Köszönöm az ismételt lehetőséget! Még van sok-sok idő ebből a hónapból, alkossatok Ti is szépeket!!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink