15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Vendégalkotónk: Rajkainé Pál Anita – kávés album

Rajkainé Pál Anita vagyok, alkotós körökben és a családomban Jovi a becenevem 🙂
2008 óta scrabookozom, mixed media próbálkozásaim 6-7 éve vannak: sokat festek, stencilezek az oldalaimon, albumjaimban, szeretem az art journalt is és a teljesen “hagyományos” (csak papírok, kiegészítők) scrapbookot is. A sok réteg-sok festés-sok bigyó mixed media technikát idén áprilisban a Sugallatok táborban tanultam meg, azóta is gyakran használom az oldalaimnál.
Ezt a kávés albumot kb 4-5 éve találtam ki, amikor Írországban nyaraltunk: a Kilkenny kastély mellett vett kávénknak olyan szép papírborítója volt, hogy lehámoztam a pohárról és eltettem. Azóta gyűjtögetem a papírpoharakat, borítókat, szinte mindegyikhez van történetem. 🙂
Az album alapja adott volt, néhányat méretre szabtam, összepréseltem és -ragasztottam, majd a karikákra felfűztem az alapot.
Album lévén, nem akartam túl magasra rétegezni az öszes oldalt (ráadásul a papírpoharak is jóval vastagabbak, mint eg alapkarton), de igyekeztem a mixed mediat használni a legtöbb helyen.

Felhasznált anyagok:

Fehér gesso, Scrapiniec chipboardok, Sizzix kivágatok, gesso színezéshez
13arts pigmentporok, tortacsipke, repesztő paszta, kávés mini pecsétek, csipkék, géz, szórógyöngyök, maradék scrapbook papírok.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink