20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Vendégalkotónk: Rácz Ildikó

Rácz Ildikó vagyok, jelenleg Franciaországban élek és alkotok. Olyan 3 éve kezdtem el scrapbook-ozni, először Pringles dobozokat dekoráltam és kisebb albumokat készítettem. Nagyjából másfél éve találtam rá a mixedmédiára, és szerelem volt első látásra.

 

 

Éppen a januári kihívásra készülök, ha sikerül amit kigondoltam, akkor egy igazán ütős dologgal fogok jönni! (ez időközben el is készült, így megmutatjuk erről is a fotót 😉 – szerk.)

Miközben vártam, hogy száradjon, a kezembe akadt egy darab hullámkarton és valahogy egyből tudtam, mit fogok vele kezdeni. Mérete: 7,5*26,5 cm. Először a kartont megtépkedtem kicsit és lealapoztam fehér gesso-val. Hosszában tekertem rá vékony zsinórt és felragasztottam a dekorációt. A középpontba egy kis angyalka került. Mikor a kompozíció kész volt, megint lekentem gesso-val, majd színeztem. Először kék és zöld porpigmentet vittem fel víztartályos ecsettel, majd akril fémeffekt festékeket használtam amiket ugyancsak víztartályos ecsettel vittem fel. Ezután nyomdáztam rá, majd egy szivacsecset segítségével fekete és copper akril festékkel kicsit megtunkoltam itt-ott valamint a szélein. Végül csillagflittert szórtam rá és felragasztottam pár üveglencsét.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink