27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Vendégalkotónk: Minas Kreativa

Sziasztok!

Melina vagyok, aka Minas kreativa, ahogy a social mediában megtaláltok.
Svédországban élek a férjemmel és 4 gyermekünkkel. Mindig kreatív voltam, de csak az utóbbi pár évben volt rá időm, hogy igazán kiaknázzam a kreatívitásomat és a művészi hajlamaimat.

Szeretek kipróbálni új dolgokat és próbáratenni magamat különböző stílusokban. Szerintem a művészi stílusomat leginkább a színek és a bizarr megoldások jellemzik.
Szeretem az art journalt, de szívesen készítek képeslapokat is, szeretem a dimenzionális mixed mediát, a 3D/off-the-page darabokat, az absztrakt festés, könyvkötést és az albumkészítést. Szintén szerelmem a rajzolás és igazán büszke vagyok rá, hogy mára már megtalálhatjátok pár rajzomat bélyegző formájában is.

Online az alábbi linkeken találhattok meg:

  • Blog: https://minaskreativa.blogspot.com/
  • Facebook https://www.facebook.com/minaskreativa/
  • Instagram https://www.instagram.com/minaskreativa/
  • YouTube https://www.youtube.com/channel/UCPqd3P_E8iew7RIGmKvV6Eg

Amikor felkértek, hogy vendégalkotó legyek októberben, nagyon boldog és izgatott voltam, és egy kicsit…. megijedtem!
A képregény téma kissé nehéz, és képregény figurákat alkotni nem egy olyan dolog amit minden nap megteszek. 😉 De ki nem szereti a kihívásokat?
Szóval, fogtam az art journalomat és egy rakás saját bélyegzőmet, és elkezdtem gondolkozni egy kis történeten amit papírra tudnék vetni.

Így készült az alkotásom:
Lealapoztam gessoval az oldalam. Tollal megrajzoltam a vonalakat és létrehoztam a “dobozokat”. Fogtam egy külön lapot, amire szintén megrajzoltam azonos méretben a négyzeteket, amit aztán kivágtam. Ezzel készítettem egy maszkot, amivel kaptam egy nyitott négyzetet középen, azonos méretben mint az oldalamon.
A képeket pecsételtem az oldalamon. A maszkot használva a figurák nem lógtak át másik négyzetbe. A szövegbuborékokat megrajzoltam és beleírtam a szöveget, mindet képregény stílusban (legalábbis remélem:) )
A moodboard színeihez passzoló misteket használtam, azokkal színeztem ki a képeket egy ecset segítségével.
Végül a pókokat is megpecsételtem, amit aztán kivágtam és a helyükre ragasztottam. Ennek eredményeként a történetben az emberek Happyvilleben már nem boldogok többé… 😀

Remélem tudtalak inspirálni benneteket és nagyon köszönöm hogy elolvastátok, megnéztétek az alkotásomat.

Szeretettel,
Melina

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink