27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Vendégalkotónk: Kurucz Kati

Sziasztok!

El se hiszem, hogy ismét vendégalkotó lehetek a Sugallatoknál. Nem gondoltam volna, hogy megint ilyen szerencsés lehetek, csodás érzés és nagyon köszönöm a lehetőséget!

Moodboard kapcsán rögtön beugrott, hogy 2013- ban jártunk egy eszméletlen gyönyörű helyen, Cayman- szigeteken ami paszol az ehavi Trópusi stílusgyakorlathoz. Európaiak, főleg magyarok vagy szlovákok nem igen járnak ide. Megérkezésünkkor a magyar nyelv hallatára a szállodában rögtön fogadott minket egy erdélyi rendezvényszervező, Hajni és összecsődítette a magyar kollégáit ,Gyurit, a pincért és Ritát, a recepcióst. Megismertük még Enikőt, aki gyémánt kereskedőnél dolgozik. Nagyon örültünk nekik és végig úgy szervezték a munkájukat, hogy mindig valaki tudjon pár órát velünk lenni, és körbejárták velünk a szigetet. Nagyon jó barátokat szereztünk, így a világ másik végén. 

Cayman-szigeteken elképesztő   a növényzet és híres a Kék leguánról és a Zöld anoliszról. Ezeket sikerült megörökíteni és fel is akartam használni A5 méretű Pop up képeslapomon. Végül is az anolisz lemaradt, soknak láttam a hüllőket😁

Először festettem  Florence akvarell papírra hátteret a képeslapnak vízfestékkel és stencileztem leveleket. Domborított levélhez fehér Heavy Gesso -ba kevertem Cyan green Ayeeda Shiny Powder-t. Mivel nem voltak megfelelő virágjaim, kénytelen voltam azokat is rajzolni és vízfestékkel festeni. 

Használtam a fotó mögé és a képeslap elejére Piatek 13 – Sunshine készlet papírjait. Kivágatokat a Mintay papers Wing Book – ból, és a sok levél AB studio –  Leafy paradise kivágóívből van. Készült még  pár levél bélyegző segítségével is. Utána már csak pár hajtogatás és ragasztás Magic ragasztóval. 

Képeslap elejére kerültek kivágatok, pár Scrapiniec chipboard, aprócska üveggolyó a levelekre, és pár kacskaringós gyökérféle, vagy mi, ezeket ragasztópisztollyal rögzítettem. 

Jó alkotást kívánok nektek! 

Ezeket a termékeket használtam:

Előző cikkThe Fallen
Következő cikkTrópusi minimal stílgyak

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink