27.7 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Vendégalkotónk: Kovács Zsuzsanna

Nagy örömet jelent számomra, hogy idén másodszor szerepelhetek a blogon vendégalkotóként. Köszönöm a DT tagoknak az elismerést és a bizalmat!


Az e havi Nagy Gatsby stílusgyakorlat nagyon nehéz volt számomra, ez a stílus eléggé távol áll tőlem. Azon törtem a fejem, hogyan bújhatnék ki alóla, de “szerencsére” nem jellemző rám, hogy könnyen feladom és persze Virágéktól is kaptam a biztatást.

A problémám ott kezdődött, hogy nem szoktam fotó nélkül alkotni, ide illőt pedig nem találtam. Nem volt más választásom, mint készíteni egyet. Fejpántot gyártottam, vettem egy vörös rúzst, régi bizsuim között találtam arany és gyöngy nyakláncot, egy arany színű lógós fülbevalót, és előkerült egy ezer éves arany csillámos tunika, amit egyszer nagyon régen karácsonyra vettem magamnak. Beöltöztem a “jelmezembe” és próbáltam stílusos fotót készíteni. Ezt majd döntsétek el Ti mennyire jártam sikerrel.
Egy 18×24 cm-es vászon alapra dolgoztam, amit először lealapoztam fekete gesso-val, majd száradást követően modellpasztával stencileztem rá átlós irányban az AB Studio ID67-es stenciljével, amibe még a teljes száradás előtt arany csillámport szórtam. A másik két sarkot csak feketén, kicsit üresnek éreztem, ezért ide ugyanezzel a mintával, bronz wax-szal stencileztem. A fotó alá, fekete csipke, és arany cérna került, keretnek a P13 Lucidity készletének hálós papírját használtam, az egészet kicsit megemelve. A fotót papír virágokkal, sizzix kivágatokkal, tollal és gyöngyökkel díszítettem. Virágokat a Prima Marketing Christmas In The Country– White Christmas készletéből használtam. A kis papír virágokat fekete gesso-val színeztem, majd gél medium és fekete csillámpor segítségével élénkítettem a mattságát. A kivágathoz és a felirathoz internetes segítséget használtam.

Fogadjátok szeretettel!
Zsuzsi

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink