18.8 C
New York
péntek, május 27, 2022

Vendégalkotónk: Kádár Judit

A december-januári kihívásunkat Kádár Judit nyerte, így most Ő is bemutatkozik a blogon és hoz Nektek egy alkotást a februári mood board színeivel. Fogadjátok szeretettel!

Kádár Juditnak hívnak, 3 évvel ezelőtt kezdtem el scrapbookozni, elsősorban a hagyományos, történet-mesélős irányzatot kedvelem. A Sugallatok Mixed Media ScrapKör megalakulásával egyre közelebb került hozzám a mixed media, és lassan nemcsak csodálattal szemléltem a lányok videóit, hanem magam is megpróbálkoztam oldalak készítésével. Nem vagyok ösztönös alkotó, de imádok mindent kipróbálni, és soha nem ijedek meg attól, hogy a kezemtől az orromig minden festékes lesz. Számomra ez terápia, elmerülés a színek és médiumok világába. Óriási meglepetés volt számomra a januári  kihívás megnyerése, és talán kis bizonyíték arra, hogy minden álom valóra válthat. Párom, aki egyébként imádja és teljes odaadással támogatja a scrapbook iránti szenvedélyem, a következőt mondta: “Hát ezt nem is értem, életem, te mindig mindenben olyan kis béna vagy, még a kávét sem tudod úgy meginni,hogy ne öntenéd ki, hogy tudsz ilyen szépeket csinálni.”

Néhány szó az oldalról

Akik ismernek tudják rólam, hogy imádok utazni. A velencei karnevál évek óta nagy álmom volt, és idén sikerült eljutni ebbe a csodálatos, érzelmekkel teli városba. Ezt szerettem volna megörökíteni oldalamon, amihez a februári moodboard színei tökéletesen illettek. Alapnak az Aria Story papírkészlet oldalát használtam, clear gessoval alapoztam, modell pasztával stencileztem, amibe még száradás előtt szürke és rózsaszín glitter port szórtam.  A keretet ezüst színű domborító porral domborítottam. Ezt követően gel mediummal felragasztottam a díszítőelemeket: keret, felirat, üveggyöngy, pelyhek, dara.

Részletfotók

Felhasznált anyagok

Előző cikkSzerelmünk lapjai
Következő cikkBízz a szívedben!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink