21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Vendégalkotónk: Jakubovics Anett

Sziasztok,


Jakubovics Anett vagyok, mixed media függő. 😀

Először engedjétek meg, hogy megköszönjem a DT tagoknak, hogy a múlt hónapban az én alkotásomat szavazták meg és ezzel megadták a bizalmat arra, hogy vendégalkotó lehetek náluk augusztus hónapban. Nagyon megtisztelő, hálás vagyok érte, köszönöm csajok! <3

Kb 3 évvel ezelőtt találkoztam ezzel a hobbival. Először az art journallal, majd a scrapbookkal, de valahogy nem találtam a helyem. Előbbiből hiányoztak a fényképek, a személyes élmények, utóbbi meg szép-szép, de valahogy túl steril nekem.
Ekkor találtam rá a Sugallatokra. A rengeteg bejegyzés, leírás, online tanfolyam, jótanács és bíztatás, amit a csajoktól és a csoport tagjaitól kaptam, gyorsan átlendített a kezdeti bizonytalan időszakon. Sok közösség van a facebookon, de ez a közösség valahogy más. Itt összetartás van, érdeklődés egymás és egymás munkái iránt, itt érzem, hogy otthon vagyok.
Azóta szinte minden általuk tartott workshopon ott vagyok, hogy minél többet alkossak, fejlődjek, tanuljak és megtudjak erről a csodálatos technikáról. Az első ws-em egy Virág által tartott vászonkép volt, ahol még kezem lábam remegett, azt se tudtam,hogy mit csináljak vagy mihez nyúljak, de hála neki egy csodálatos alkotással térhettem haza, nagyon boldogan. Ennek emlékére és tiszteletére választottam most is a vászon alapot. Idén tavasszal végre eljutottam a hőn áhított Mixed Media Mulatságra is. Sőt, abban a szerencsében volt részem, hogy egyik kedvenc DT tagommal, Szancsóval ülhettem szemben egy asztalnál végig a tábor alatt, így minden praktikát, taktikát és jótanácsot instant kaptam a nap szinte 24 órájában. Ott minden gát átszakadt 😀 Azóta gátlástalanul tépek el szebbnél szebb papírokat, építek bele akármit az alkotásaimba és szórok, fújok, fröcskölök össze bárhol bámikor bármit. 😀

Az augusztusi keleti kihívás nagyon közel áll a szívemhez, imádom ezt a kultúrát, a színeit és a hangulatát, így könnyen bele is tudtam vágni az alkotásba.
A vászon alapra 13 arts modell pasztát használva, Vintage Damaskkal stencileztem. Szerintem a 13 artsnak vannak a világon a legjobb minőségű stencilei, de még azok közül is ez a kedvencem, számtalanszor használom.
Száradás után jött a pakolászás, tervezgetés, ez a kedvenc részem. Került az alkotásra Réti Virág, Finnabair fém díszítőkvirágok, Mélange Art Pebbles, gomb, gyöngy, kulcs és mozaik.
Természetesen a Magic ragasztót használtam, mint mindig, mert nincs olyan anyag, amit az ne fogna meg rövid időn belül. A szóró díszeket 13 arts gel mediummal rögzítettem.
Amikor ezzel kész lettem, mindent átkentem 3 rétegben 13 arts fehér gessoval.
Máris jöhetett a fújkálás. 😀 A 13 arts mistjeiből és selyemporaiból kevertem ki az e havi kihívásbanmegadott színeket, illetve ezekkel felváltva borítottam be a teljes oldalt több rétegben.
A végén Vintage Gold Art Alchemy – Metallique wax-szal kiemeltem a domborulatokat, fehér akrilfestékkel megadtam a csúcsfényeket ezzel is fokozva a 3D hatást, és természetesen a fröcskölés sem maradhatott el.
Végül megkerestem a Mitform fém felirat nekem legjobban tetsző helyét, amit szintén Magic ragasztóval rögzítettem.

Így készült el az én kis keleti kihívásra gyártott alkotásom, fogadjátok szeretettel.

Mindenkinek örömteli alkotást és kellemesen eltöltött énidőt kívánok!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,442KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink