20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Vendégalkotónk: Hutás-Tóth Diána

Múlt havi Facebook kihívásunk nyertese Hutás-Tóth Dia, így e hónapban ő a vendég alkotónk, fogadjátok sok szeretettel!

A nyertes oldal:

12931209_10206196127921515_4407117217989624972_n

 

Pár szó Diáról Diától: 🙂

HTD-me“Sziasztok!

Hutás-Tóth Diána vagyok, scrapkörökben todido, két csodás, cserfes, huncut lány anyukája. Dalida 10, Mia pedig nemrég múlt 6 éves.

Különleges kézügyességem soha nem volt. Amit kellett, azt megcsináltam, például varrás, még sálat is kötöttem, de nálam kimerült ennyiben 🙂 Mígnem egyszer csak rátaláltam egy programra, amivel fotókat lehet kidíszíteni. Így kezdődött a digitális scrapbook iránti szeretetem. El sem mondom, mikor volt, vagy 100 évvel ezelőtt 🙂 Mindig mondtam, én biza’ nem fogok bele a hagyományos scrapbookba, mikor, minek a digiben annyiszor használok fel valamit, ahányszor akarok, azonnal itt van, nem kell a postára várni, és a többi… és a többi 🙂 Persze, nem-e? Nos, már ez sem most volt, beszippantott, mit tehettem.

Fehér. Hamar rájöttem (nagyjából azonnal, még “csak” digis koromban), hogy nem tudok más hátteret használni. Próbáltam, nem megy. Azóta sincs másként, szeretem! Az évek múlásával egyre inkább kezdtem elhagyni a harsány színeket is, az örök kedvencem a fehér mellett az arany.

A kevesebb, néha több. Ez így van, nálam tökéletesen igaz. A mixed média iránya új számomra, egyelőre még csak kezdeti szárnypróbálgatások vannak, meglátjuk mennyire barátkozunk össze.

Mára nálam ez a hobbi életforma lett. Azért és csakis azért alkotok, mert szeretem csinálni. A kezdeti kényszer, a megfelelni vágyás szépen elmúlt, imádtam csapattagnak lenni, huh meg sem tudom mondani hány helyen, de ez most más. SZERELEM. A legcsodásabb, mikor a lányok szemében látom a csillogást, amikor kézbe veszik a róluk szóló albumot/oldalt. Megfizethetetlen érzés. Ezért érdemes!

Tekintettel arra, hogy nem vagyok a szavak embere, így beszéljenek az oldalak helyettem, azok, melyeket az ehavi kihívásra készítettem, vendégalkotóként :)”

Dia oldalaiban az aktuális moodboardunkat gondolta újra, ahol a türkiz szín kapott főszerepet.

12924451_10205591129768688_6928274616651990089_n

“Mindkét oldal hasonlóan készült.

A “celebrate” kezdéseként felragasztottam két kitépett könyvoldalt a lap közepére, fehér akril festékkel bekentem, majd egy kis struktúrpaszta, türkiz festék és jöhet a kép 🙂 Rétegeztem egy PL (project life) kártyával, könyvlappal, majd nagyon egyszerűen díszítettem.

A “wonderful life” oldalt szintén struktúrpaszával kezdtem, majd türkiz festék, itt annyiban tér el, hogy szavakat ragasztottam rá a kontraszt kedvéért, illetve itt-ott zsírpapírt használtam díszítésnek. A fotó alá egy türkiz/kék tag került, így hangsúlyozva ki azt, majd jöhet a díszítés, végül, hogy az oldal különlegesebb legyen, körbetekertem sima cérnával. Sajnos a varrógépem megadta magát, így kompenzáltam a varrási elvonási tüneteimet :)”

HTD-celebrate1 HTD-celebrate2 HTD-celebrate3
HTD-wonderfulLif1 HTD-wonderfulLif2 HTD-wonderfulLif3

Előző cikkEgyütt
Következő cikkDíszdoboz (minialbumnak)

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink