20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Vendégalkotónk: Fábián Györgyi

2021 , bolond év volt. Nekem rengeteg munkát jelentett, sokszor csak aludni jártam haza, a kedvenc tárgyam idén a mosogatógép (Günter) lett. Az agyi pusztulatból a Sugallatok rántott ki havi szinten, ragaszkodtam hozzá, hogy minden kihívást teljesítsek, sokszor az egyetlen kreatív teljesítményem volt. 

Életemben először kiemelt alkotó lettem, ez annyira megtisztelő érzés, hogy mindenképpen szeretném viszonozni egy rám és az évre jellemző alkotással, egyben kifejezésre juttatom, hogy mennyire borzadok Kevintől…. 

Valamennyire kapóra jött a lehetőség, már régen otthon voltak a hozzávalók, szerettem volna karácsonyi díszt a nappaliba. Az alapja a hógömb forma volt és a tavalyról babusgatott Mintay karácsonyi papírból a “szép fa”. 
A hógömb felsőrészét bézsre és aranyra festettem, enyhén nedves szivaccsal vittem fel, így szépen lehet a színeket összevegyíteni, szeretem ha nincs éles határ a színek között. A tetejére stencileztem, 13@arts gel mediumba Ayeeda glass microsheres gyöngyöket kevertem. Ezt egyébként majdnem mindenhova szoktam használni, nem tolakodó, de különleges hatást kelt. Az éppen dőlésben levő fenyőfa alá ragasztottam egy ledes égősort, körbe ragasztgattam vatelinnal, rászórtam a törött díszeket, kis flitter, rá a fólia, a felső rész kész is van! 
Az alsó részre kis téli utcát szerettem volna. Ehhez Nuneka szürkelemez házikóit használtam. Finnabair fehér gessoval alapoztam, majd Ayeeda porokat kevertem kevés vízzel, és mintha  vízfestékkel festenék, szép foltosra festettem őket. Miután megszáradt, lakkot fújtam rájuk, így nem oldódik újra a pigment, és ugyanennek a márkának az arany pigmentjével egy picit becsillámoztam. A háttér ugyanígy készült, kék színekkel.  A házikókat hátulról a mindannyiunk kedvenc karácsonyi selyempapírjával (Sugallat csomi) beragasztottam, miután azt aranyra pingáltam.  A házikókat felragasztottam, rétegesen körbe vatelinoztam, hogy legyen hó….  A legújabb őrületünk a…. kétoldalas kivágóív, ebből vágdostam dekorációnak ide-oda virágokat..stb…  Hát, dióhéjban, ennyi. 

Amíg nem kevernek le, szeretném elmondani, ebben a kis alkotásban majdnem mindenki benne van a Sugallatokból, sokat tanultam tőletek, a pici trükkök viszik előre a világot! 🙂  Nagyon szépen köszönöm, hogy bátorítattatok, köszönöm a sok nevetést, sok ötletet.2021 nem volt egy nagy trubáj, de ti meg ne változzatok 2022-ben, mert nekem így vagytok tökéletesek! Boldog Új Esztendőt!

Felhasznált termékek:

Előző cikkB.U.É.K
Következő cikkA szürke (majdnem) 50 árnyalata

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink