22.5 C
New York
hétfő, június 27, 2022

Vendégalkotónk: Fábián Anett

Kedves Scrapkör Lakók!
Fábián Anett vagyok, már sok éve láthatjátok a munkáimat a csoportban.  8 éve scrapbookozom, de igazán csak 2 éve lendültem bele igazán. Addig inkább csak az utam kerestem ebben a nagyon sokrétű hobbiban, de talán már végre sikerült megtalálnom a stílusomat.
Szinte minden tetszik, ami a Mixed Mediával kapcsolatos, de Tim Holtz örök szerelem lesz nálam! Nagyon szeretem a termékeit és a papír babáit, amit az első alkotásomhoz is használtam. Ennek a néger kislánynak a ruháját már régen beszíneztem a Distress Embossing Glaze porral, a Salvaged Patina színnel, de félre raktam. Mikor újra a kezembe akadt, akkor kezdődött minden…
A kislány köré építettem fel mindent. Találtam hozzá szuper kivágatokat az AB Stúdiótól és a Mintaytól.
A kép alapjához egy 9,5×18,5 centis sörkartont használtam. Aztán a jobb oldalára felragasztottam egy vastag, barna színű kartondoboz darabkát, majd lekentem az egészet fehér színű gessoval. Aztán elkészítettem a hátteret. Linó hengerrel vittem fel a Lindy’s Magical porait az oldalra, amit előtte vízzel higítottam fel. (Fairy Garden Green, Sparkling Sunset, Bayou Boogie Gold színek) Majd a karton szélét végig festettem a Time Travel Teal színű Magical porral. Ezek után jött a nyomdázás. Distress Oxide tintákkal és Inkekkel nyomdáztam a betűket, a szöveget és a különböző textúrákat  a háttérre.
Aztán elkezdtem felépíteni az oldalt. Használtam néhány korábban berozsdaporozott chipboardot: óralapot, fogaskereket és filmszalagot. Használtam egy műgyantából készített ablakot is, arra ültettem fel a kislányt, miután beszíneztem Magical porokkal. A kivágatok rétegzése után készítettem el a virágokat. Sima fehér 160gr-os papírt beszíneztem Oxide tintákkal (Forest Green és Speckled Egg), majd kivágtam őket a Sizzix géppel. A szélükön átfutottam egy kis Vintage Photo Distress Inkkel. És a legvégén ragasztottam rá a feliratot, nálam az is szinte mindig szerepel minden alkotásomon.
Remélem tetszett a kis vintage képem, hamarosan jövök a következő alkotással!

 

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,368KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink