27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Vendégalkotónk: Domozi Emília

Sziasztok!

Köszönöm a DT-nek a Hollywood stílus kihívást, amely számomra az első kihívásom volt, ha a Manna bogarasát nem számolom 😊, nagy örömmel készültem rá. 

Nem lehet véletlen, hogy papíripari cégnél dolgozom. Imádok a csodás papírokkal alkotni. Közel két éve ismerkedtem meg a Sugallatokkal, azóta rendületlenül szívom magamba a sok-sok ötletet, amelyet a blogon és a csoportban látok. Gyerekkorom óta szeretek alkotni, hol gyöngyöt fűzök, hol festek, hol a személyes vagy online tanfolyamokon tanulok és alkotok.

Az októberi LIFT ME UP! kihívásra Aida Domisiewicz alkotását választottam.

Az AB Studio The Versailles papírjait használtam fel. A papírra előszőr stencileztem a Carabelle studio és a 13@rts stenciljeivel, majd különböző színű Lindy’s Magical Shakereket vetettem be. 

Amikor megszáradt, bélyegeztem. Elkészítettem az öntőforma segítségével az elemeket, amelyeket színezni szerettem volna. Kipróbáltam milyenek lesznek, amennyiben őket is a Lindy’s Magicallal színezem. Tetszett, tetszett, de még egy kis Embossing port is szórtam rá, a hatás kedvéért.

A fa alakú chipboardot is domborítottam, ez elé került az öntőformával készített bokor, amelyet sizzix kivágatokkal, kis virágokkal, madárházzal dekoráltam tovább, amelyet egy szatén szalaggal díszítettem. Legvégül a szómatricát helyeztem fel, ehhez felhasználtam a keretből leeső darabot alapnak.

Miután a kisebb kompozíciókkal is elkészültem kialakítottam a kis behajtásokat, amelyeket fekete tintával emeltem ki. Háttérpapírnak szintén a The Versailles papírkészletéből választottam egyet.

Bízom benne, hogy tetszik nektek.

Szép napot és jó alkotást mindenkinek!

Ezeket a termékeket használtam:

Előző cikkLift me up! – Happiness
Következő cikkSOA

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink