25.6 C
New York
szombat, július 2, 2022

Vendégalkotónk: Domozi Emília

Kedves Scrapkör lakók!

Az már írtam, hogy nekem nagyon bejön az idei Scraptivity, bízom benne, hogy Ti is hasonlóan vagytok ezzel.

Az áprilisi feladatok nagyon inspirálóak, a selfie, jó azt valahogy megoldom, a zölddel már Fiath Móni összebarátkoztatott, az art journal eddig is barát volt, a természetből szedett kiegészítő, illetve a szív használata sem jelentett nagyobb fejtörést.

A napokban a Balaton parton futottam, és idén először láttam igazán szép zöldnek a vizet. Ezt hamar gyorsan meg is örökítettem, így már meg volt a fotóm az alkotáshoz.

A hátteret először gessoval alapoztam, majd Distress Oxide Spray-kel, Lindy1s Magical pigmentporokkal készítettem el. Hullám stencillel is játszottam, itt tintapárnákat alkalmaztam. A hullámok tetejét száradás után a stencilen keresztül gessoval kifehérítettem, hogy a habzást imitáljam. Halacskás stencilt is találtam, sok-sok halacska is került ily módon a vízbe. Szívecskés-feliratos és sirályos bélyegzővel díszítettem tovább az alkotásomat és az oldalpár szélét is sötétbarnával tintáztam. A fotó révén már meg is volt, hogy a kompozícióhoz milyen elemeket használjak, fotó mögé egy világítótorony elengedhetetlennek tűnt.

 

Fogadjátok sok szeretett és jó alkotást kívánok Nektek.

Emília

FlFelhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,375KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink