18.8 C
New York
péntek, május 27, 2022

Vendégalkotónk: Domozi Emília

Sziasztok Scrapkörlakók!

A Scraptivity és a januári kihívás nekem nagy lendületet adott, én ezt szeretem a legjobban, amikor viszonylag szabadon kreatívkodhatok és szuper látni, hogy mennyien alkottatok ti is!

Amikor Bea sorsolta a februári kihíváshoz a feltételeket már akkor tudtam, hogy a fekete szín miatt egy búcsúzós alkotás lesz. Búcsúzás, elengedés, ugyanakkor az újjászületés is megjelenik számomra, ez a kettősség villant be. Az a bizonyos ajtó. A Főnix. Ezek voltak az első gondolataim.

Egy kerek vásznat választottam és az sem volt számomra kérdés, hogy arannyal és árnyalataival fogom kombinálni a dekorokat. A vásznat stencileztem textúra pasztával és repedő pasztáztam néhány helyen, majd száradást követően az egészet lefestettem feketére. A stencilezett részeket arany wax-szal emeltem ki.  Az angyalszárnyat fekete domborítóporral kezeltem, az ajtót feketével és arannyal. Az ajtó mögött egy fekete tüll látható, egyik nagy kedvencem hullócsillagokkal. A Főnix egy Zuri öntőforma, én öntőgipszet használtam ehhez is és a keretekhez is. Ezeket feketére festettem és aranyoztam wax-szal.

Először a fekete csipke került a vászonra, majd a szárnyak, az ajtó egy kis emeléssel. A 3D templomot központi helyre szerettem volna helyezni, ezért a Főnix alá pozícionáltam. Kivágtam pár levelet a vellum papírból és már helyeztem is a rózsák közé. Felkerültek a fém számok, fém díszítők és az aprószemcsések is, néhány matt fekete bibe, arany és fekete félgyöngy különböző méretben és legvégül az arany színnel domborított memories felirat. Természetesen nem maradhatott ki az arany vízfestékkel történő pötyizés sem.

Fogadjátok sok szeretettel,

Emília

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink