31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Vendégalkotónk: Dézsi Anita

Dézsi Anita vagyok, 36 éves és a Sugallatok DT-nek köszönhetően másodszor lehetek itt, mint vendégalkotó. Köszönöm!

Az e havi kihívás témája Tim Burton. Be kell vallanom, nem igazán az én stílusom, éppen ezért eléggé tanácstalan voltam. Viszont volt egy Milka bonbonos dobozom és a Mintay Life Stories csodaszép papírjai. Így biztos volt, hogy az ajtós papírból és a dobozból készítek valamit.
A fotónál, mint most sokaknak, nekem is telefonos alkalmazás segített. Három féle fotóból végül erre esett a választásom.
Első lépésként a doboz tetejét szét kellett vágnom, majd a levágott részt felragasztottam a doboz oldalára, így megkaptam az ajtó két szárnyát.Az UHK Wabi Sabi sötétkék papírját szabtam a doboz aljára és belső oldalaira. A fent említett Mintay papírból kivágtam és felragasztottam az ajtókat a doboz ajtajaira. Belső felére pedig a 13arts Aqua Flora papírja került. Ezután mindent lekentem átlátszó gessoval.
Megfestettem az ajtókat kívülről, ez jó sokáig tartott. Majd All&Create stencillel repedéseket készítettem rájuk. Az ajtó belső oldalára modellpasztával stencileztem és még frissen szórtam rá fekete és lila domborítóport, majd hőlégfúvóztam. Felragasztottam a papír kivágat zsanérokat, majd jöhetett itt is a festés. A doboz belsejébe is stencileztem és ugyanúgy fekete és lila domborítóport használtam. Az ajtóra Alamor XL bordűr került, belülre szintén Alamor csak a normál. Ezeket lekentem fekete gessoval, tettem rá gel médiumot, rozsdaport, majd lefújtam ecettel. Másnapig hagytam pihenni. Készült még így Alamor szakadt háló is, ami a doboz belsejébe került kivágatokkal, virágokkal, gézzel stb. együtt. Végül a láncot ragasztottam fel, ami farmerról való

Fogadjátok szeretettel!

Előző cikkVendégalkotónk: Schütz Emese
Következő cikkÖrömScrap

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink