18.2 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Vendégalkotónk: Bárdosi Zsuzsanna

Sziasztok Scrapkörlakók!

Nagy örömmel fogadtam, hogy kiemelt alkotónak választott a DT az elmúlt hónapban! 
Bárdosi Zsuzsi vagyok. 
Mindig is imádtam a papírokat, a díszítőelemeket, de igazából kezdeni nem kezdtem velük semmit. Aztán 2016-ban az online világban csatangolva ’belebotlottam’ a Sugallatok Scrapkörbe. Tehetségesebbnél tehetségesebb emberekkel ismerkedtem meg, mindenki csak úgy ontotta magából a csodákat. Ez teljesen magával ragadott, és mind a mai napig ámulattal nézem, hogy milyen ötletes, szépséges alkotások születnek. 

Amikor kiderült mi is a november havi kihívás témája, kicsit megszeppentem, hogy mit fogok vele kezdeni, hogyan fogjak neki? Sokat gondolkodtam, hogy mit is alkossak. Art journalt? ATC kártyát?  A4-es oldalt maszkolással alapnak? 

Alkotásaimat általában lifteléssel szoktam elkészíteni, nekem ez ad egy biztonságérzetet. Így volt ez a most is. Az interneten bukkantam rá Anika videójára, ami alapján elkészült az én havi ’inspirációm’ is.

Mivel ebben a hónapban extrém időhiányban szenvedek, ezért egy teljesen minimál kompozíciót sikerült létrehoznom. Egy hímzőrámára ragasztottam fel a scrapbook papírt, és erre ragasztottam fel, – a már jól bevált Magic ragasztóval – a kivágatokat. Színeztem Scrapiniek chipboard-ot. Illetve Tim Holtz szómatricákkal díszítettem. 

Fogadjátok szeretettel az általam kreált minimál csodavilágot. 

Előző cikkReality is a Prison
Következő cikkSnowy Days

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink