20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Vendégalkotónk: Baranyó Anna – trópusi kihívás

Sziasztok!


Boldogsággal tölt el, hogy újból vendég alkotó lehetek a blogon. Köszönöm itt is Sugallatok és köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket, a hozzászólásokat, nagy örömet szereztetek vele! Mikor megláttam a Finnabair Studió oldalán Juliya Tirskaya ötletes, rafinált madarait, egyből megtetszett és mentettem is a “megcsinálom” című mappába, s mikor a kihívásnál megláttam, egyből tudtam itt az alkalom az elmentett rengeteg inspirációból egyet kipipálni.:))) A kedvenc madaraim egyike a tukán, őket álmodtam meg Juliya stílusában. Imádom őket, a kedvenceim lettek (volna), de már kirepültek…:)))) Hálás köszönetem Fiáth Mónikának az időzítésért, nálunk volt az egész família… akkora kazal babért arattam, hogy csak na!!!:)))) fantasztikusan jó érzés volt, köszi Mónika!😍


A trópusi kihíváson sokat agyaltam, aztán lett egy ötletem, ami bevésődött és nem tudtam szabadulni tőle….. Mégpedig, volt egy csomó témába vágó vékony papírom (leveles, tukános, flamingós, lajháros) azokból készítettem egy montázs alapot, amit vékonyan átkentem fehér gessoval és erre építkeztem…volna, mert nem tetszett, túl sok volt…pár nap szünet. Nézegettem, ötleteltem, de a montázs alapot nem tudtam elengedni. Így utólag szélesen vigyorgok a nagy ragaszkodáshoz, mert a végén nem túl sok látszik belőle, főleg fotón…bruhaha. Aztán, most is, mint szinte mindig, történik valami, ami megoldja a gondjaimat. Az egyik boltban belefutottam a színes papírszalagokba, stilizált papír pillangókba, amelyek a  megadott moodboard színeiben pompáztak. Juhuuú…mire hazaértem kész volt a terv. Átváltottam hímzőrámára, a sötétzöld szalaggal körbetekertem a rámát, a többi színnel pedig készítettem egy vidám, nagy bojtot amit alul helyeztem el. A montázsos papíromat pecsételtem, tettem rá  pár pillangót és alulra felragasztottam a rámára. Öntöttem bele flittert és felülre egy átlátszó fóliát ragasztottam, amire még stencileztem egy keveset. Így  shaker boxként is funkcionál az alapom. Ehhez a témához egy  vidám, bohém, koktélt szürcsölő,  tengerparti  vagy gyönyörű természeti tájban pózoló képet képzelnék, de ilyen sajna nekem nem volt, ezért a lányom egy tengerparti képét választottam, ami köré gazdagon építkeztem, mint ahogy a trópusok is. Buján tobzódó, harsány, színes.


Nagyon élveztem az alkotás  folyamatát, nekem tetszik a végeredmény. Remélem Nektek is bejön. Köszönöm, hogy itt voltatok és elolvastátok a fentieket! Mindenkinek jó alkotást kívánok!

Anna

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink