22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

Vendégalkotónk: Baranyó Anna

Sziasztok Kedves Sugallatosok!


Nagy öröm és megtiszteltetés újból itt lenni a blogon vendég alkotóként! Köszönöm szépen Mindenkinek, és köszönöm azt a sok tetszésnyilvánítást amit kaptam, igazán felemelő érzés volt.


Mikor megláttam a havi kihívás témáját, rögtön eszembe jutottak a filmszalagot utánzó hullám alakú fotótartóim, amik kb. 25-30 évvel ezelőtti fényképeket “dédelgetnek”….már a fiók mélyén. Előbányáztam, meditáltam rajta hogy tudnám felhasználni. Először is a benne lévő színes fotókat átváltottam fekete-fehérre, gondoltam ráaplikálom valahogy az alapra, aminek egy nagy bakelit korongot választottam. (…na, az is megért egy misét, mire a kb 50 lemez közül kiválasztottam melyiket használhatom fel…ahhh molyoltam rendesen, és nosztalgiáztam))) Ez a megoldás nem jött össze, túl nagy volt, túl soknak találtam!?!?…fene se tudja, ott jól elbizonytalanodtam az elképzelésemmel…egy hétig csak tologattam a lemezen a dolgokat, de mint idáig mindig, ami egyszer bevésődik azt már elengedni nem tudom. Aztán jött az ötlet, hogy lefotózom magát a tartót és így hívatom elő fekete-fehérben. Így már összetudtam állítani egy olyan kompozíciót ami tetszett.
Amíg bíbelődtem a lemezekkel, fotókkal milliónyi emlék, esemény, történet kavargott a fejemben, pörögtek előttem az életünk eseményei, tulajdonképpen rengeteg hosszabb, rövidebb film, filmecske, amikben MI voltunk  a főszereplők. Szóval ez az alkotás számomra egy nosztalgikus időutazás, múltat idéző RÉGI IDŐK MOZIJA lett.

Köszönöm a témát, nem tudom mikor keveredtek volna a kezembe ezek a nagyon szép, boldog korszakot idéző fotókeretek!
Köszönöm szépen a lehetőséget, mindenkinek jó alkotást kívánok!

Az alkotás során az alábbi termékeket használtam:


És még: washi tapek, sizzix kivágatok

Előző cikkRózsás kedvemben
Következő cikk“Ciao”

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink