20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Vendégalkotónk: Asia Marquet

Coucou:)

Asia Marquet (Lemon Creation) vagyok és nagyon örülök hogy ma én lehetek a Sugallatok vendégalkotója. Eredetileg lengyel származású vagyok, de Franciaországban élek a férjemmel és két gyermekünkkel.

Az e havi kihívásra egy art journal oldalpárral készültem, ez a kedvenc kifejezési formám. Körülbelül 3 éve kezdőtt az utazásom a művészetek világában, és azóta is sokat kísérletezgetek, próbálgatok. A dolgok amiket a legjobban szeretek: fehér és fekete, gesso, fröcskölés, doodling (rajzolgatás) és a grungy, distress hatások. Az alkotásaim általában kuszák, de ezúttal a szavak használatával próbáltam egy történetet kerekíteni köré. Mindent összevetve számomra ez az, amiről a művészet szól: megosztani a lelked egy részét és az érzéseidet az egész világgal.

A vendégalkotói inspirációm egy art journal oldalpár, provence-i stílusban. Az alkotáshoz a meleg, pasztell színeket használtam, amik a moodboardon szerepelnek, sokat domborítottam és használtam némi vásznat is az oldalon. A projektem háttere egy régi francia könyv, amihez hozzáadtam több réteget, több tépett lapot is. Hogy érdekesebb legyen, stencileztem és pecsételtem is. Végső simításként felkerült pár gyönyörű levendulás fotót és néhány francia szavas matrica.
Ha szeretnéd látni a teljes folyamatot, látogasd meg Youtube csatornámat: Lemon Creation.

Kívánok nektek csodás boldog, napos nyarat!

Előző cikkJust married
Következő cikkDinnye szezON

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink