28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Vendégalkotó – Szántó Szandra

Szántó Szandra vagyok és nagyon-nagyon lelkes scrapbookozó. Lassan két éve, hogy elkészítettem az első oldalamat. Nem volt hozzá még semmi kellékem, de írtó izgatott voltam.
Használtam, ami a kezem ügyébe keveredett.
Közben óvatos lépéseket tettem a közösségi csoportok felé. Figyeltem, tanultam, gyakoroltam.
Bő egy évvel ezelőtt vettem egy nagy levegőt és neveztem a Sugallatok Mixed Media Scrap Kör csoportjában a márciusi kihívásra. Ooooh milyen büszke és milyen bátortalan voltam 🙂
Az örömalkotás azóta is megvan, de nagyon sokat segít az a sok-sok technika és termék, amit az idők során megismertem. És mennyi, de mennyi vár még a nagy találkozásra.
Akkoriban álmodni sem mertem, hogy egyszer lesz egy ilyen lehetőségem.
A havi kihívásokhoz kapunk mindig egy moodboardot, ami inspirál minket az alkotásban.
Bármelyik elem felhasználható: lehet az a színvilág, lehet csak egy szín, egy motívum vagy tárgy, ami vissza kell, hogy köszönjön az alkotásunkon.
Imádom a pasztellt, viszont nem tudok vele elég légiesen bánni. Sokkal harsányabb színeket használok és valahogy sötétebbek az oldalaim. Szóval kemény kis kihívás 🙂
Sebaj, ez a lényeg. A saját olvasatunk, a saját egyéniségünk erre a minta táblára húzva.
Az alapot gessoval kentem le, és bátran használtam rajta a rózsaszín és a lazac színű misteket. A szedresi táborban beleszerettem a backgroundnál használt keretekbe, és mivel imádom őket, ki is emeltem egy-két darabot hangsúlyosabb helyre.
Jöhettek a stencilek, paszták. 3D ragasztót is használtam stencilezésnél és a kis képkeretek dekorálásánál, amit utána arany fóliával díszítettem. Szeretem a hődomborítást is. A cím felirat is domborítást kapott. Rétegzés a fotó alatt, virágok és szóró díszek.
Befejező lépésként fröcskölés. De nem szégyenlősen, hanem amolyan ünnepi jelleggel, hogy kész egy újabb szerelem oldal 🙂
Legyetek ügyesek és ne féljetek a színektől!
Előző cikkSmile
Következő cikkKépsorozatom

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink