20.4 C
New York
hétfő, augusztus 15, 2022

Vászonalbum

Nagyon izgatott voltam, mikor először a kezemben fogtam az új vászonalbumunkat, tudtam hogy ebből valami nagyon jó fog kisülni 🙂 Így is lett, jelenleg ez a kedvenc albumom, imádom forgatni. Nemcsak a képek miatt, de szeretem az anyag textúráját, tapintását is.
Erről az albumalapról beszélek, ha valaki nem látta még.

Kezdésként minden oldalt hanyagul lekentem fehér gessoval. Ez egyrészt segíti a festékek (mistek) szép elterülését, megakadályozza, hogy beszívja a vászon azt. Másrészt tetszik a kopottas hatás amit elérek vele, és nem utolsó sorban ad egy kis tartást az albumomnak.
Az album szélein kicsit kihúzkodtam a cérnákat, szintén csak az összkép kedvéért 🙂
Ezután fogtam egy papírt a 7Dots Studio Domestic Goddess kollekciójából és széttépkedtem. Tudom barbárság egy ilyen szép papírt cafatokra tépni, de a kész albumban elég jól néz ki, szóval összességében megérte. Minden oldalra elhelyeztem egy ilyen papírcafatot, majd körülötte megfestettem különböző színű, a papírhoz passzoló mistekkel. Ezután jött a szokásos pecsételés, stencilezés és díszítés. Végül az egésznek adtam egy kis fényt, csillogást selyemporral.vaszonalbum-15x15-cm

1 2 3 4 IMG_00055IMG_0007IMG_0008IMG_0004IMG_0983IMG_0001 (1)687

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink