20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Valentin napra?!?

Hát, öö, izé, .. Valentin napi posztomhoz nem igazán ilyen témát szerettem volna, .. de a kihívás az kihívás, így az ehavi Addams Family Matiné alkalmával elkészítettem Izé helyett Morticia Addams ajándék dobozkáját. Köszönő viszonyban sincs Izével, mert Koponyás Andi mellett ezen terepen szerintem senki sem rúghat labdába, de azért igyekeztem a magam módján helyt állni.

Anno kaptam egy nagyon finom desszert csodát egy szép naturfa színű dobozkában, amit megőriztem, mert lesz még abból valami,… és most lett is. Igaz nem pont olyan, mint ahogyan anno azt elgondoltam; romantikus lett, csak másmilyen, talán olyan Addams-es.

Filmbeli rózsákat, vagyis szárukat a vázába ötlet alapján kimentem a kertbe és vágtam egy kis rózsaszárat, ami a kinyitható rácsos doboz fő dekoreleme lett. Nemrég rabja lettem a 3D-s szíveknek is, így ez a sizzix csoda most sem maradt el az alkotásról, hiszen Valentin napra csak dukál egy szívecske is a lefejezett rózsák mellé. Gyöngyök, általam készített virágok, kivágatok, képkeret …. mindent fekete gessoval festettem, alapoztam, majd elrendezést követően a csodaszép színű és finom illatú Finnabair pasztákkal színeztem a színvilága szerint. Még szerencse hogy voltak színek 😉.

A doboz belsejét is csinosítottam, hátha kerül majd bele valami igazi ajándék is az ünnep kapcsán.

Én a kihívásra alkottam, most már rajtatok a sor!😉 Jó alkotást Mindenkinek!!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink