15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Vakáció!

Tudom még sajna messze van, illetve már messze volt, … de ezt az érzést, élményt, ide kapcsolódó fotót dolgoztam fel. Ugyanakkor mondhatjuk, hogy a liftelés is egy kicsit vakáció, élmény, feltöltődés hiszen átengedjük magunkat egy neves scrapper alkotása által nyújtott élménynek és megpróbáljuk ezt elővarázsolni magunk számára is. Ő a nehezét megtette, … az elrendezést, színvilágot, dekorációt, eszközöket, anyagokat kitalálta, és adott egy szuper ötletet, csavart is, amitől a mi alkotásunk is ígéretesnek mutatkozhat. Bízok benne hogy ehavi játékunkban a liftelt alkotásával senki sem érzi azt, hogy az övé labdába sem rúghat, az eredeti sokkal jobb és különben is ez nehéz és minek, …. mert ezen feladatban is a játékot, a tanulást az örömteli kikapcsolódást kell meglátni. Igaz vezetve van a szemünk,kezünk, de azért mégiscsak azt alkotunk, úgy készítjük, ahogyan nekünk tetszik és a végeredmény, a kész alkotás, a tanult plusz fogás, gyakorlás minket tesz gazdagabbá.

Ehavi kihívásunk alapján én is elkészítettem a liftelt oldalamat, amihez Svetlana Sanochkina csodaszép, finom alkotását vettem alapul.

Az általa alkalmazott papírkészlet helyett, és mert nem is szerettem volna egy az egyben őt lemásolni a Piatek meseszép virágos, és azt hiszem egyik kedvencem lett papírkészletét,a Till We Meet Again-t használtam.

Én scrapbook oldalt készítettem a dekor helyett. Alapnak és háttérnek is a készlet egy-egy oldalát választottam, amire építettem az iskolai kaput ami szinte a valóságban is így néz ki a mi iskolánkban (gondolkodtam is, hogy nagyfotós oldallal szinte készen is lehetnék, … aztán mégis szerettem volna az ajtót megépíteni, megnyitni úgy ahogyan Svetlana is tette.) Én a keretszegély helyett a lépcsőt dolgoztam még az ajtóhoz sok-sok szemcsés díszítőt és szivárványport, festéket használva. Bevetettem az egyik legszebb stencilt is a díszítéshez, ami AB Studió 162-es stencilje. Készítettem még “gyúrmázós” díszt is, ahogyan az eredeti alkotáson is szerepelt, csak én más formában, az ajtó mellé szegélyt és virágos indát a virágok közé. Tudtátok, hogy pl. a Finnabair fém díszeinek a tartó dobozát is szuper öntőformaként lehet használni? én most így tettem, … hiszen az eredeti díszek már felhasználásra kerültek régen és a csomagolást pedig nem dobtam ki, … sokszor jön még jól az is 😉

A további munkálatok szerintem az oldal megtekintésével már mindenkinek egyértelműek, ha mégsem jelezzétek és írom, mondom.

Van még egy kis idő ebben a hónapban is velünk játszani, gyertek, lifteljetek, gyakoroljatok Ti is Velünk együtt! Szép napot Mindenkinek!

Részletfotók a részletek miatt 🙂

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév
Felirat írása…


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink