15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Újratervezés – Kovács Zsuzsi

Sziasztok!

Nagyon gyorsan eljött a következő hónap, újra itt vagyok. Egy liftelt alkotást hoztam most nektek. Tudom, hogy ez nem a liftelős hónap és nem is azért, mert annyira belejöttem volna. Amikor a múlt év végén motázst készítettünk az egész év kihívásaira készült alkotásainkból, nagyjából elégedett voltam, de a februári barokk kihívásra készült oldallal nagyon nem voltam kibékülve. Már amikor készült sem, és rögtön eldöntöttem, hogy ha lesz időm és kedvem egyszer újra elkészítem.

Nem régen találkoztam Anastasija Cernova munkájával, amit az AB stúdió Diary 12” papírkészletéből alkotott. Ahh! Annyira, de annyira tetszett, hogy tudtam liftelni fogom, és mert színeiben megfelel a barokk kihívás moodboardjának hát, most jött el az ideje az újrázásnak.

Alapnak az AB Studio ID-14-es, 20 cm átmérőjű chipboard-ját használtam. Ayeeda fehér gesso-ba kevertem egy kis a Finnibair Impasto Pitch Black akril festéket, és egy kevés Ayeeda világosszürke darát. Ezzel itt-ott átkentem a csipi alapot, majd ebbe még száradás előtt szórtam Nuvo Classic gold és lila domborport. A chipboard üresen maradt részeit Impasto Pitch Black, és Crimson festékeivel, és a Finnibair Romance Pink Metallique festékével színeztem. Egy méretre vágott szürke lemezt bevontam fekete szemeteszsákkal, erre ragasztottam fel száradás után. A fotó alá és köré én is az AB Studio Diary 12”-os készletéből használtam a tag-eket és a nagy virágokat. Díszítettem még Prima virágokkal, a Pretty Mosaic-Opalite és a Fruit Paradise-Ripe Berry készleteiből. Végül szóró díszekkel a Finnibair Gold Rush Glass Glitter-el és a 13@rts Violet hologram konfettijével díszítettem és Ayeeda Splash csillámos arany tintájával pacáztam.

Szeretettel: Zsuzsi

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink