20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Ujjgyakorlatok

Be kell, hogy valljam, sok mindennel – anyagokkal, textúrákkal, technikákkal – én is még csak most ismerkedem behatóbban.

Korábban sosem értettem, miért készítene bárki tag-eket, mikor az olyan öncélúnak tűnik, hacsak nem ajándékba készíti az ember. Aztán megvilágosodtam: mennyire jó új ötleteket, termékeket kipróbálni, kísérletezni ilyen kis felületen! Ráadásul pikk-pakk megvan, ha csak 1-2 szabad órátok van, ideális projekt! 🙂

Nekem hármat is sikerült összedobnom valamelyik este.

Virágtól „szereztem” nagy, 9×15-ös chipboard tag-eket tavasszal a táborban, illetve sk vágtam kartonból kisebbeket, ezek voltak az alapok. Lealapoztam fehér gesso-val az összeset, illetve repesztőpasztát is használtam, igaz, ez nagyrészt menet közben eltűnt.

A zöld tag-en stencileztem, festettem, pecsételtem, ragasztottam. Felhasználtam egy keretet is, melyet feketére festettem. A címet itt egy öntapadós címke és egy chipi adja. A végén pöttyöztem is, az Ayeeda Splash Ink (itt használtam fehéret, feketét, glitteres olivazöldet) erre tökéletesen megfelel: nem folyik szét, egyben marad, kicsit domborúvá száradva. Nekem hatalmas favoritom!

A kék címkénél számomra a monokróm hatás elérése volt a cél 🙂 Alapozás, pecsételés, stencilezés és festés után csipi hátteret ragasztottam random módon, vagyis kisebb darabokra vágtam az egy nagyot. Itt ismét, akár az előzőnél, elrejtettem egy kis címkét is a Fortune Teller készlet kivágatai közül. A „Free” feliratot, amit egy régebbi 13@rts készlet egyik papírjából vágtam ki (ahogy a kis lepkét is), egy üveglencse alá rejtettem. Szórtam rá egy kis üvegtörmeléket és mini üveggolyót.

A harmadik tag-et a mostani kihívás inspirálta, így nagyon nyári, nagyon nyaralós, nagyon színes lett. 🙂 A kagylókat levegőn száradó gyurmából készítettem, majd különböző mistekkel fújtam le, ahogy az alapot is. A csillagot 13 @rts-os selyempor és víz keverékével festettem meg. Szórtam rá üveg mikrogyöngyöt és arany mica pelyhet. A csipi üveg itt egyben a cím is 🙂

Remélem, Ti is kedvet kaptatok a próbálgatásra, „ujjgyakorlatokra”! 🙂

Amit még felhasználtam:

Ayeeda Mist-ek ( Pastel Salmon, Chalk Turquise Light, Pastel Caramel)

Szivárványpor – citromsárga

Fekete Gesso

Üveglencsék, fém díszek, kivágatok, selyemvirág, papír szívószál, gel mediumchipboard

 

Előző cikkA kék lagúna
Következő cikkToday

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink