12.8 C
New York
csütörtök, május 19, 2022

U and me 2.

Még áprilisban készítettem egy oldalt, aminek már akkor meg szerettem volna csinálni a párját, de erre csak most került sor (jó munkához idő kell :D)

Az oldalamon most is kerültem rózsaszínt , barnásabb-sárgásabb  árnyalatokkal dolgoztam. Sokáig tartózkodtam a barna szín használatától, ezt inkább meghagytam Virágnak 🙂 De a 13@rts gyöngyházfényű barna mistjébe teljesen beleszerettem. Emellett használtam a másik kedvencem, a borostyán színű szivárványport és egy kevés narancssárga mistet is. (Ne felejtsetek el gessot használni ha sok vizes bázisú festéket használtok, hogy ne ázzon el a papírotok és szépen terüljenek rajta a festékek.) A háttér felépítéséhez stencileztem a Falling Dots és Damask névre hallgató stencilekkel. A stencilek mellett a másik számomra elengedhetetlen elem ha háttérről van szó a pecsételés. Általában egy, az oldal színeivel harmonizáló színt használok: jelen esetben barnával pecsételtem, de a fekete szín is általában megjelenik, ez egy kicsit karakteresebb és kiemelkedőbb és jelen esetbe kicsit megtöri az egysíkú barnás árnyalatot.

Díszítéshez és rétegezéshez használtam papírfecniket, sizzix-szel vágott papírdíszeket (levelek és fogaskerekek), fémdíszeket, virágokat, matricákat, szívecskés chipboardot és a mostanában elmaradhatatlan szizált.

Utolsó mozzanatként fehér splash tintával csöpögtettem random szerűen az oldalra (bevallom most próbáltam ki először és nagyon tuti kis cucc, szuperül lehet csöpögtetni vele:))

fajl_0002fajl_001 fajl_0003

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,318KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink