21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Tündéri erdő

Nem jön semmi ötlet, .. hiába a kihívások, csoportban pörgő szuper alkotások… – szoktam olvasni néha Tőletek. Most jött el nekem is ez az időszakom. Beindult a suli, jöttek a plusz feladatok, szervezések és bevallom lapos elem lettem, … Aztán egy jótanácsra olyan scrap alkotást készítettem ami magától jött, amin nem gondolkodtam, hagytam, hogy a papír magával ragadjon, … és örömalkotás legyen. Így készült ez az oldalam, ami most kirázott az állóvízből … egyszerűsége ellenére bízok benne, hogy nemcsak nekem, hanem Nektek is tetszik.

A kicsit misztikus és varázslatos Mintay Woodland készlet két lapját, kivágó ívét és matrica kartonját alkalmaztam sok Lavinia pecséttel, némi csillámmal és csodásan csillogó festékekkel.

Szürkekarton alapra ragasztottam a készlet egy lapját és erre került szintén kartonra ragasztással (kiemelés miatt) a csodás háttér alapot adó tündéri erdő. A kartonok szélét zöld színű distress crayonnal és az ujjaimmal gyorsan megszíneztem, hogy a kiemelés oldalról nézve is egységes képet adjon. A mintát a sok tündéri pecséttel csak fokoztam és fotóim köré építettem a kivágott elemeket, melyek széleit distress tintákkal (vintage photo, black soot, ground espresso és tattered rose) színeztem meg.

Amikor összeállt az oldal, akkor fehér és óarany festékkel, misttel pöttyöztem, valamint csillagos, csillámos pasztával húztam át pár helyen.

Egyszerű, ugyanakkor számomra kedves oldal lett. Ha kérdés merül fel az elkészítéssel kapcsolatban keressetek bátran!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink