31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Tök jó volt!

Itt az október, minden telis-tele tökökkel. Így most én sem “tököltem”😅, hanem megörökítettem egy igazán jó kis tökös emléket. Két éve az állatkertben jártunk október 31-én, ahol szintén minden tökös és szellemes volt. Gyerekek nagyon élvezték, én pedig sokat fotóztam. Idén is jó lenne ellátogatni és ha máshol nem is, de itt szellemeskedni egy kicsikét.

Ezt a jó kis emléket egy woodouts ablak alapra dolgoztam fel. (Szegény ablakocska már régóta várakozott: készült volna virágosnak, nyárinak .. és most végre elnyerte végső sorsát). Impasto festékekkel festettem, majd éjszakára repesztő pasztával hagytam magára egy félbevágott tököcskével. Másnapra nagyon szépen hol sűrűn, vékony repedésekkel, néhol pedig vastag, nagyobb repesztésekkel várt az asztalon. Az elvágott hungarocell tököt is megfestettem: elsőként fehér gessoval, majd repesztő pasztával, és amikor ez is szép mintás lett, akkor jöttek a narancsok és a rózsaszínek.

Ezt követően pausz papírt festettem TimHoltz tintapárnáival, kicsit fröcsköltem is rá, majd ezt ragasztottam az ablak alá. (Aki volt a táborban és nem használta ott fel a plusz pausz lapot, az akár ilyen célra is bevetheti.) Annyira szép ahogyan a fény átjátszik rajta és narancsosan világít. Sizzix vágott pókhálót, csipkét, prima marketinges kivágatokat, virágokat, pelyheket és szórókat és fotókat válogattam össze a díszítéshez.

A tökbe fotókeretnek hajtogatott, gessoval festett drótot tűztem, ebbe állítottam bele a tökfejeket. A nyakára Old Fashion Ribbon szalagokat és egy kis fekete tüllt kötöttem.

Cuki kis tökös emlék született. Ez a papírkészlet nekem egyre jobban tetszik (tudom: rózsaszín és cuki-muki, .. de akkor is, vagy pont ezért), így ebből készítek majd még egy kis októberi albumot a sok kimaradt fotónak.

Szép alkotós, levélesős, színes, vidám és szellemes október kívánok!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink