28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

This is me!

Egy dobozba zárt világ. Az én világom! Mindig vannak történések, mindig vannak események, amik miatt érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni, mielőtt továbbrobognánk.

Nálam ismét eljött egy ilyen pont. Egy mérföldkő, aminél szeretnék megpihenni picit, élvezni a pillanatot és értékelni mindazt, ami az enyém.

Valahogy ebben a hangulatban készítettem el ezt a dobozt. Benne a négy csodálatos gyermekünk és a négy mérföldkő a scrapbookos “karrieremben”.

This is me! az alkotásom neve. Itt a negyedik X küszöbén, ha valaki most megkérdezi tőlem, hogy ki vagyok én, azt válaszolom, hogy Anya! Feleség! Alkotó! és persze gyermek, testvér és rokon, barát és ellenség, ismerős és ismeretlen, ez mind én vagyok!

Napjaimat azonban erősen a négyes határozza meg, a gyerekek és az alkotások. Nem is értem mikor és hogy hajtom végre a többit 🙂

A listán volt már régóta, hogy a 13arts fóliájából is készítsek dobozt. Mellé a szintén merev tartású kraft kartont választottam. Nem is volt kérdés ezek után, hogy a Vintage Summer papír kollekció lesz színvilágával és kiegészítőivel majd tökéletes társ a projekthez.

Az elkészítéséről nem írok most részletesebben, de aki kíváncsi az online ws során doboz készítéssel is foglalkozunk 🙂

Fogadjatok 🙂 szeretettel:

Felhasznált termékek:

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink