27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

The Fallen

Sziasztok!

Nem, még nem utazunk a trópusokra 😊 majd lesz olyan is, de előtte egy szépséges csúnyaságot hoztam!                                 

A Scrapkörben a minap Virág írt arról, hogy hamarosan 5 éves a Sugallatok, és leírta azt is, mennyi mindent jelent ez a KÖZÖSSÉG. Igen, csupa nagybetűvel, mert őszintén úgy gondolom, hogy nagyon ritka manapság egy olyan KÖZÖSSÉGET találni, ahol ennyi tehetséges alkotóművész ilyen egyetértésben, és egymást támogatva képes működni hisztik és irigység nélkül. Nem is tudom igazán szavakkal kifejezni, mennyire hálás vagyok azért, ami itt létrejött!  Itt megfér egymás mellett a hagyományos scrapbook, a minimál, a rózsaszín álomvilág, a Zsöniális albumkészítés, a flamingók, duci furi kinézetű fürdőrucis lányok stb… és az extrém, csúnya, sokkoló agymenés is. Hálás vagyok azért, hogy megmutathatom azt, amit igazán szeretek csinálni. Úgyhogy hatalmas pacsi és ölelés Nektek, akik szó szerint élettel töltitek meg ezt a Csudavilágot!!

Akik „ismertek”, tudjátok, hogy nem szeretem a konvencionális dolgokat. Ezért gondoltam, hogy mutatok egy dobozt (pontosabban, a tetejét), amin ismét hódolhattam a két legnagyobb szenvedélyemnek: a strukturált felület kialakításának, és megláttatni a csúnyában a szépet 😊

Tehát íme, Ő az, az én kis (bukott) angyalom.

A doboz tetejét alaposan lekentem fekete gessoval, majd magic port kevertem a modell pasztába, és egyenletlenül felvittem. Száradás után repedő pasztát is használtam, és hagytam egy éjszakát pihenni. Másnap kapta meg a színét Impasto festékek és Finnabair wax használatával.

A figura teste egy kis műanyag baba, amit ezer éve egy bolhapiacon találtam, a feje pedig – természetesen – Tim Holtz koponya. A fej alá került egy glória, amit hőálló acetát lapból készítettem. Az acetátra Finnabair Old Town bélyegzőjével készítettem lenyomatot, végül mica pehely és réz színű csillám is került rá. A szárnyakat DAS gyurmából formáltam. Az angyal testéhez is ugyanazokat a festékeket használtam, mint az alap színezéséhez.

Remélem, ti is meglátjátok benne a szépet, úgy, mint én 😊! És annak még jobban örülnék, ha ti is kísérleteznétek, és megmutatnátok, milyenre sikerült!

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink