15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Természetesen

Csak pár hét választott el bennünket attól, hogy Bogit a karunkban tarthassuk. A fotózáson kinn voltunk a mezőn. Minden annyira természetes volt. Már nem volt kérdés, hogy hatan! Már nem volt kérdés, hogy kislányunk lesz! Már nem volt semmi kérdés…. már minden olyan magától értetődőnek tűnt. És átölelt. És nem szólt. De tudtam! …

A színeket figyeltem a táblán, próbáltam elcsípni a hangulatot és egy percig sem engedtem el az idézetet. Az alapanyagokban igyekeztem helytállni.

Miközben fürkésztem a részleteket, megpillantottam a fekete pöttyöket az ágytakarón és végleg elvesztem. Ezek a pöttyök köszönnek vissza a 13arts-os díszeken, a domborított papíron, és gombokon, körökön.

A Woodouts karika alapra ragasztó pisztollyal rögzítettem a kedvenc horgolt kis terítőmet (nem tudom, mit fogok most fotózáshoz használni…). Lyukasztottam a Mintay Dear Diary papírkészletéből köröket, amiknek a szélét Distress tintával és blending tools párnával kicsit megszíneztem.

13arts virágok és magyar chipboard feliratok, amiket mind natúr színben hagytam. Scrapiniec chipboard, textil gombok, cérna kerültek a kompozícióba még.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Kép

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink