20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Télkirálynő

Sziasztok!

Remélem, nem unjátok még a pakolgatós, 3D-s, altered alkotásokat, mert megint ilyet mutatok nektek…

Woodouts hold alapra készítettem egy fagyos, télies alkotást, középpontban a Télkirálynővel. Aki most egy vakítóan fehér, havas képet lát maga előtt…az csalódni fog 😊 (de ha egy picit is ismer, akkor meg talán nem annyira).

A napokban sok helyen lehullott az első hó, ami persze a „Napfény városát”, ahol élek, megint elkerülte. Itt csak eső esik, minden szürke. Meg különben is sötét van… Szóval azt hiszem, leginkább ezek a színek köszönnek vissza a mostani munkámon is:

A Woodouts alapra egy ezeréves 13@rts papírt ragasztottam az Until dawn kollekcióból. Műgyantából kiöntöttem a formákat, ezeket lealapoztam és rétegenként megfestettem: első körben a Sodalite és a Cairo night került rá. Ezután kapott egy pöttyintésnyi alkoholos tintát (Tim Holtz Denim). Száradás után a folyékony akrilba kevertem a Lindy’s porokat és néhány helyen áthúztam a formákat. Zárásként egy vékony réteg csillámot és waxot is kaptak.

A Télkirálynő haja is így készült, az arca csak az ezüst mica porral van megfestve (nem adja vissza rendesen a kép, de nagyon szép gyöngyházas színe lett).

Kiválogattam a színben passzoló Sugis és Prima virágokat, ezeket felragasztottam és köréjük kerültek az AB Studio virágos-leveles ephemerái. Ahol még hiányérzetem volt, oda fekete szizált ragasztottam. Ezt könnyen meg tudjátok ti is csinálni, ha natúr szizált bármilyen vizes festékkel (mist, mica/pigment porok) megfestitek.

Végül gel mediummal ragasztottam ezüst minigolyókat, fehér darát és a Prima Art sugarjából is egy leheletnyit.

Ti szoktatok téli (nem karácsonyi!!) színekkel dolgozni? Ha igen, nagyon örülnék, ha megmutatnátok a Scrapkörben!

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkTH Xmas Cards
Következő cikkCuki űrlények

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink