18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Téli Album…

Ismét egy albummal jövök ma, hiába, no… albumfüggő voltam, vagyok, leszek 😀  A legújabbat a tél közeledte inspirálta, és persze a csodálatos „fhanszia” papírkészlet, ahogy Dorka mondaná 🙂

Valahogy azt juttatta eszembe ez a papírkészlet (Les Ateliers de Karine – Version Originale), amikor tavaly télen Debrecenben, az állatkertben voltunk; volt is hó, meg nem is, hideg viszont volt, de így is nagyon jól éreztük magunkat.  A papírkészlet tökéletesen visszatükrözi azt a hangulatot.

Szokásomhoz híven mindenféle flikk-flakkot, csavart igyekeztem belevinni; valahogy nálam nem album az album ezek nélkül. Szuperül ki lehet használni a papírok mindkét oldalát (én előrelátóan egyből 2 készletet rendeltem, ez tökéletesen elég volt az albumra), a kártyákat és a matricákat. Igaz, nem ehhez a készlethez vettem meg a hozzátartozó matricát, hanem 2 másik készletét (Green and Graphik és Nomade), de annyira passzolnak egymáshoz, hogy ez fel sem tűnik.

Felhasznált anyagok tekintetében szinte nem is használtam mást, mint alapkartont és a papírkészletet; díszítőelemeket is magából a papírból vágtam ki (levelek, zászlócskák, pausz keretek).

Kb 60 fotó fér el benne kényelmesen, és akkor még a zsebekbe rakhatóakat nem is számoltam… Akár egy komplett tél belefér 🙂

Remélem, tetszik nektek, én nagyon élveztem készíteni !

Köszönöm, hogy itt jártatok 🙂


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!


Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink